search

Hyra stuga Gnesta

Välkommen att hyra stuga i Gnesta med NOVASOL! 

Är du nyfiken på Gnesta i vackra Södermanland? Gnesta är en mindre ort i landskapet Södermanland och innehar en mycket vacker natur med vatten på flera olika ställen. Ni finner till exempel en rad olika badplatser som du kan besöka under din vistelse. Vi erbjuder ett antal riktigt härliga stugor runtom i Gnesta med omnejd där ni tillsammans kan spendera några dagar.

Skulle ni vara intresserade av mat så kommer ni säkerligen inte bli besvikna. Ge er ut efter lite närproducerade råvaror och gårdsbutiker. Det finns nämligen flera olika producenter men också mängder av intressanta ställen att äta en välsmakande lunch på, runtomkring i Södermanland och tätt på Gnesta. Speciellt under sommaren.

Här finner ni råvaror av hög kvalité och ofta i en mysig eller idyllisk miljö. Köp med lite olika och välsmakande grönsaker och annat på er tur och laga en riktig kanonmiddag tillsammans hemma i stugan. Detta är en av de absoluta största fördelarna med att hyra ett privat semesterboende.

 

Hyra stuga Gnesta

 

Äventyr till slott och huvudstad

Det bästa med att hyra en stuga eller ett boende i Gnesta med omnejd är att ni gör precis vad ni känner för, när ni känner för det!

Friheten med att hyra ett semesterboende är något alldeles speciellt och det är ypperligt när ni är några fler som ska iväg tillsammans.

Ni äter frukost när ni känner för och det finns dessutom nog med utrymme för alla att umgås på. Bara friheten att kunna grilla i trädgården och njuta av kvällarna tillsammans är ett skäl nog.

Gnesta ligger dessutom tätt på den svenska huvudstaden och ni kan enkelt ta er fram och tillbaka till Stockholm med lokaltrafiken härifrån.

Detta är en perfekt utflykt när ni blir sugna på att shoppa eller bara uppleva denna vackra stad. Stockholm har så mycket att erbjuda oavsett tid på året! Om ni åker under sommaren så är staden bara fantastisk att vandra runt i längs med vattnet och att ni kan njuta av god mat.

Södermanland eller Sörmland som det också kallas är dessutom fullt av intressanta och historiska platser.

Även en hel del slott. Här finner ni bland annat Gustav Vasas fantastiska och storslagna slott ”Gripsholm”. Där ni kan få en mycket intressant inblick i svensk historia och vad slottet har haft för betydelse genom tiden.

Varför hyra en stuga i Gnesta, Södermanland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.
Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Södermanland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Gnesta med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för ett av våra boende i Gnesta så kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen!