search

Stugor i Bräkne-Hoby

Upptäck den lilla staden mitt i Blekinge

Mitt i Blekinge, mellan Karlshamn och Ronneby, finner du det naturnära Bräkne-Hoby. Du som väljer att hyra stuga i Bräkne-Hoby har närhet till både havet och skogen, här finns allting för den naturälskande. Välkommen att boka någon av våra stugor i Bräkne-Hoby och resten av Blekinge direkt här online. Självklart är du även välkommen att ringa till oss om du har några frågor eller önskar hjälp med att boka.

Miljöbild från Bräkne-Hoby

Naturupplevelser i området

I området kring Bräkne-Hoby finns det gott möjligheter för de som vill uppleva mer av den vackra naturen. Olika vandringsleder och stigar finns att välja på i naturreservatet, i skärgården och i skogarna runtomkring. Exempelvis Hobyleden erbjuder en miljö-, kultur- och naturvandringsled genom intressanta historiska områden, fullkantad med ett rikt växt- och djurliv. Skärgården upplevs bäst genom en kajaktur, som kan hyras i området.

För en mindre ansträngande vandring, kan en härlig sommarpromenad eller cykeltur avnjutas kring Bräkneåns vackra dalgång. Varför inte slå sig ner vid ån med en bok i handen eller för en picknic i lugnet. Landskapet kring Bräkneån bjuder på det allra bästa av både kust- och odlingslandskap där du kan njuta av tystnaden och naturen i lugn och ro. Önskas en minnesvärd upplevelse längs med åkanten, utan ansträngning, kan hästskjuts i gammeldags hästvagn bokas. Hästskjutsen kan också ta dig på äventyr till westernstaden Eagle Creek som är beläget strax norr om Bräkne-Hoby. Sommartid väntar guldvaskning, indiandans och sheriffdueller dig i westernstaden som kan ge en fartfylld äventyrsdag på semestern.

För den fiskesugne finns det gott om fiskemöjligheter både i Bräkneån, sjö och hav. I norra Bräkne-Hoby kan den äventyrlige bland annat dessutom kasta yxa. Mycket finns att uppleva med en stuga som bas för en semester i området.

Ofta nära vatten med stuga i Bräkne-Hoby

Upplev Blekinge

När du hyr stuga i Blekinge har du möjlighet att besöka flera orter under semestern. Bräkne-Hoby ligger endast 15 km väster om Ronneby, där du exempelvis kan besöka den prisbelönta parken i staden eller några av alla mysiga restauranger. Önskas mer stadspuls är det endast 4 mil från Bräkne-Hoby till Karlskrona där du kan besöka det mäktiga Kungsholms fort från 1600-talet. I staden finns ett antal museum, kyrkor och andra sevärdheter som är väl värda ett besök under semestern. I Karlskrona finns också ett brett utbud av olika restauranger och uteserveringar för de varma sommarkvällarna på semestern.

Självklart finner du även service också i närheten av din stuga i Bräkne-Hoby. På orten finns dagligvaruhandel och andra lokala småföretag som säljer det nödvändigaste som kan behövas under semestern.

Utanför stuga i Bräkne-Hoby, Blekinge

Välkommen att hyra stuga i Bräkne-Hoby

Upplev den lilla orten Bräkne-Hoby med en av våra stugor och upplev alla möjligheter detta ger dig. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning i Blekinge sedan många år tillbaka och har idag ett härligt utbud, bland annat i Bräkne-Hoby. Väljer du NOVASOL som stugförmedling, ingår dessutom vårt Trygghetspaket automatiskt när du bokar direkt hos oss. Läs gärna mer om detta i våra hyresvillkor.

Du kan söka och boka stugor i Bräkne-Hoby och resten av Blekinge direkt här på vår hemsida. Om du till exempel reser med hund eller vill bo nära sjö, kan du välja detta i våra sökkriterier. Detta för att du ska kunna hyra det boende som just du vill ha i vårt utbud av stugor i Bräkne-Hoby.