search

Hyra hus i Llucmajor

För dig som är ute efter att finna lugnet på Mallorca

Beläget på Mallorcas östra sida finner du Llucmajor. Detta är Mallorcas geografiskt sett största kommun och ett perfekt område för dig som vill ha nära till sol och bad.  

I och med sin placering nära havet finns här ett flertal stränder du kan nå med gångavstånd från ditt boende i Llucmajor. Här finner du en fantastisk kustremsa med flera kilometer av både sandstränder och vikar. För den inbitne vattenfantasten finns det goda möjlighet för både bad, segling, fiske och snorkling. 

Oavsett var du väljer att hyra hus på Mallorca är Cala Pi - som ligger nära Llucmajor - och stranden där med samma namn värt ett besök. Detta är en riktig liten pärla som bjuder er på en otroligt fin vit sandstrand som passar perfekt för familjer då den bjuder in till både lek och bad i och med det grunda vattnet.

Cala Pi nära Llucmajor på Mallorca

Aktivera dig under semestern

Skulle det vara så att man tröttnar på det turkosblå vattnet finns här det mesta av det bästa. Här kan man testa på aktiviteter som vinprovning på någon av alla de gårdar i området, cykling på de vackra cykelvägarna, eller varför inte ta en tur till fots upp i bergen? För att bara nämna några exempel på vad man kan utforska när man valt att hyra hus eller lägenhet i Llucmajor.

Detta är verkligen ett område för dig som söker lugnet.  Skulle det vara så att du lockas mer av de turistfyllda städerna finns exempelvis öns huvudstad Palma de Mallorca bara en bilresa bort från ditt semesterhus. Vi har även boende i Palma de Mallorca om du vill bo ännu närmare under din semester.

De flesta av våra semesterhus i Llucmajor är dessutom utrustade med air-condition. Vilket ofta uppskattas när man kommer hem igen, glad och lycklig, efter en varm dag på språng.

Hus att hyra i Llucmajor på Mallorca

Självhushåll när du ska hyra hus i Llucmajor

Att hyra hus på Mallorca med NOVASOL och ha sitt eget hushåll har många fördelar. Det ger en frihet som man aldrig kommer få uppleva om man väljer att bo på hotell. Du kan välja om du vill njuta av en tillagad måltid på någon av alla de restauranger området har att erbjuda, eller om du vill laga din egen i ditt semesterhus. 

Vi har dessutom ett stort utbud av hus med pool i just detta område. Så lockas du mer av ett dopp i poolen än i det salta havet finns det stor möjlighet för dig att få uppleva just det här. Välkommen att se våra semesterbostäder i Lljucmajor med pool.

Semesterhus med pool i Llucmajor

Boka ditt nästa semesterboende hos oss

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Llucmajor året runt. Vi har många års erfarenhet av uthyrning av semesterbostäder runt om på Mallorca och vi värdesätter kvalitet och service högt. För din trygghets skull besiktas alla semesterhus och lägenheter i Spanien innan de tas in och ett trygghetspaket ingår i hyran. Välkommen att hyra hus i Llucmajor på Mallorca. Det går bra att boka boende i Lljucmajor direkt här på vår hemsida eller över telefon.