Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Kom till oss på NOVASOL för att hyra hus i underbara Italien

Hos NOVASOL kan ni hyra hus i hela underbara Italien

Vi på NOVASOL har ett rikt utbud av stugor i Italien, för er som önskar hyra hus till semestern här.

Fantastisk natur...

Med ett hus i Italien från NOVASOL, får ni de bästa tänkbara förutsättningarna för att upptäcka den varierande italienska naturen. Se cypresserna och vinodlingarna i Toscana, de snöklädda bergstopparna i norr, Italienska Rivieran med dess fantastiska badstränder ut mot ett azurblått medelhav, klippor och laguner.

Oavsett var i Italien ni slår er ner, väntar naturupplevelser utöver det vanliga. Italien är ett land man kan besöka om och om igen - och hela tiden upptäcka nya hisnande vackra syner.

...och spännande städer

Självklart är inget besök i Italien komplett utan ett besök till Rom, och kanske några av landets andra vackra städer. Se alla Romarrikets lämningar, som Colosseum eller Forum Romanum, eller de fantastiska barock-kyrkorna och kapellen.

Besök restaurangerna med den underbara italienska maten, och låt den fantastiska glassen smälta i munnen. Kryssa mellan uteserveringar, vespor och små inbjudande butiker, där ni kan hitta alla tänkbara spännande varor och souvenirer.

Eller upptäck det pulserande nattlivet i några av Europas mest spännande städer. Oavsett var era preferenser ligger, kan ni vara säkra på att er semester får de allra bästa förutsättningarna, när ni väljer att hyra hus hos oss på NOVASOL.

Om NOVASOL

Sedan starten 1968 har vi hjälpt vår ständigt växande kundkrets att hyra hus av bra kvalitet - med en marknadsledande service, rådgivning och garanti. NOVASOL startade som ett enmansföretag, med källarlokaler på Norrebro, men ryktet spred sig snabbt och vi har kunnat expandera i jämn takt sedan starten.

Idag förfogar vi över 40.000 stugor och sommarhus i hela Europa - i alla storlekar, stiler och prisklasser. Gör som så många före er och upptäck själva den goda rådgivning och service som får våra kunder att komma tillbaka, år efter år, när det åter börjar bli dags att hyra stuga till semestern.

Kolla aktuella sista minuten erbjudanden