Semesterhus i Tejeda

Semester i Tejeda på Gran Canaria

Semesterhus i Tejeda

Vill du ha en annorlunda ledighet? Hyr semesterhus i Tejeda! Genom att hyra hus i Tejeda får du en händelserik semester bland bergen. NOVASOL hyr ut semesterhus på Gran Canaria vilka du finner här på hemsidan. Här visas samtliga av våra semesterhus och semesterlägenheter som fortfarande har lediga perioder kvar att boka.

Vackraste tiden att uppleva bergsstaden Tejeda är när mandelträden blommar i slutet av februari, men staden är värd ett besök året runt. Tejeda ligger 1000 meter över havet och med ett semesterhus i Tejeda får du en fantastisk utgångspunkt för lugna och fina utflykter på Gran Canaria. Cruz de Tejeda ligger mitt på Gran Canaria, nästan 1500 meter över havet. Här har man en underbar utsikt över bergslandskapet.

Fridfulla dagar genom att hyra hus

Med ett semesterhus i Tejeda får du en lugn och skön vistelse på Gran Canaria, men långt ifrån tråkig. Här kan du både vandra och cykla i det vackra landskapet. Passa även på att besöka de fascinerande grottorna Las Cuevas del Rey som varit bostäder och begravningsplatser. Vid grottorna finns även ristningar och grottmålningar från öns urinvånare. Hyr du semesterhus på Gran Canaria kan du också titta på den över 70 meter höga Roque Nublo som ligger i närheten.

Genom att hyra hus i Tejeda får du också en fantastisk möjlighet att lära känna Gran Canarias kultur och historia lite bättre. Bor du i en semesterbostad i området kan du besöka Tejedas etnografiska museum, skulpturmuseet eller centret för medicinalväxter. Passa också på att se stadens ekomuseum Parque arquelogico del Bentayga.

Tillbringar du ledigheten i ett semesterhus får du möjlighet att köpa med dig souvenirer hem. Tejeda är känt för sina hantverk som finns att köpa på olika platser i staden. Det är framför allt föremål av mässing, sten, korgarbeten, läder eller olika textilarbeten. Passa också på att smaka regionens desserter bakade på mandel som till exempel Bienmesabe.

Ett enkelt sätt att boka boende i Tejeda

Vill du bo i en semesterbostad på Kanarieöarna kan du bland annat hyra hus i Tejeda här via vår hemsida eller genom att tala med vår kundtjänst. Alla våra semesterbostäder i Spanien och i resten av Europa ägs i regel av privatpersoner, vilket gör att vi kan erbjuda ett varierat utbud. Du får ett unikt och personligt utbud att välja mellan. på samma sätt ökar dina möjligheter till genuina och personliga semesterupplevelser. Genom att hyra en semesterbostad kommer du närmare resmålet, kulturen och lokalbefolkningen jämfört med många andra boendealternativ.

Se vårt aktuella utbud av semesterbostäder här på vår hemsida och boka din favorit direkt online. Du kan filtrera din sökning efter dina önskemål och varje boende har vin egen sida. Där visas detaljerad information om semesterbostaden med faciliteter, bekvämligheter, avstång och mycket mer. Bland annat ser du hur nära havet ditt boende ligger, och om det finns en pool att tillgå. Du ser även bilder på objektet och allt som oftast också planlösning. Varmt välkommen till NOVASOL och våra semesterhus och lägenheter i Tejeda!