Semesterhus i Ingenio

Hyr semesterhus i Ingenio till nästa ledighet! Att hyra hus i Ingenio är ett bra sätt att lära känna den vackra ön Gran Canaria. 

Kanarieöarna är en ö-grupp som tillhör Spanien, men som ligger strax utanför Västsahara. Gran Canaria är ö-gruppens tredje största ö. Ingenio är en stad mellan städerna Las Palmas och Maspalomas som är belägen på Gran Canarias östsida. Historiskt sett har sockerrör varit den viktigaste grödan i staden, men i dag lever befolkningen även på turistnäringen. Hyr du semesterhus i Ingenio får du också tillfälle att handla fina konsthantverk.

Här online visar vi alla våra semesterbostäder som har lediga perioder kvar att boka. Samtidigt kommer det hela tiden till nya boenden i vårt sortiment så om du inte hittar vad du söker idag - håll ögonen öppna i framtiden! Gör en sökning redan nu för att se vårt lediga utbud av semesterhus och lägenheter för uthyrning.

Upplev Kanarieöarna med en semesterbostad i Ingenio

Upplev Gran Canaria och staden Ingenio

Med ett semesterhus i Ingenio får du gott om tid att lära känna staden. Ska du hyra hus här kan du till exempel besöka stadens gamla stadsdel med den fina kyrkan, kommunhuset och klockhuset. Ingenio är vida känt för sitt konsthantverk och här finns ett museum som berättar mer om hantverkstraditionen. Besök sten- och hantverksmuseet där du kan köpa souvenirer och se hur tillverkningen går till.

Att hyra hus i Ingenio är också en bra idé om du vill se mer av öns omgivningar. Vill du uppleva natur, kan du bege dig till ravindalgången Barranco de Guayadeque där du kan besöka grottor som människor bott i och som använts till gravplatser. Bor du i ett semesterhus i Ingenio får du också många chanser att vandra, spela golf eller surfa vid stranden Playa del Buerro.

Från en av våra semesterbostäder i området är det oftast också enkelt att ta sig till Las Palmas där du kan koppla av på den härliga stranden Playa de las Canteras, besöka den vackra katedralen, Columbus-museet och smaka traditionella tapas-rätter på någon mysig uteservering. Tänker du hyra hus i Ingenio, kan du även ta en dagsutflykt till Maspalomas där du kan utforska Gran Canarias öken.

Boka ett härligt semesterhus

Är du intresserad av att hyra hus på Kanarieöarna vid Ingenio, kan du boka online eller via vår kundtjänst. NOVASOL har funnits i Spanien sedan många år tillbakar och kan idag erbjuda kvalitetssäkrade semesterhus på Gran Canaria. Med kvalitetssäkrat menar vi att varje boende har besökts innan den gjorts tillgänglig för uthyrning hos oss. Våra egna medarbetare i Spanien besöker våra boenden innan uthyrningen börjar. Väljer du att boka ditt boende direkt genom oss såsom här på hemsidan eller över telefon, ingår Tyrgghetspaketet automatiskt och kostnadsfritt i din bokning. Paketet innehåller flera fördelar för dig som till exempel bästapris-garanti och avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom. Allt detta kan du läsa i detalj om, i våra Hyresvillkor. På NOVASOL hoppas vi du får en genuin, personlig och riktigt härlig semesterupplevelse - och kanske då genom någon av våra semesterbostäder i Ingenio?