Semesterhus i Artenara

Drömmer du om att bo i en stad bland bergen på Gran Canaria? Då ska du hyra semesterhus i Artenara! Genom att hyra hus i Artenara via Novasol får du en härlig semester på de natursköna Kanarieöarna.

Artenara är en liten ort på nordvästra delen av Gran Canaria. Orten ligger i närheten av naturparken Tamadaba, sjöarna presa de los Péres och presa de Lugarejos samt de spännande grottorna. Ska du hyra hus i Artenara är det också enkelt att ta sig till den sällsynta klippformationen Roque Nublo som ser ut att höra hemma på månen.

Artenara - i bergen på Gran Canaria

En annorlunda vistelse

Den främsta anledningen till att hyra hus i Artenara är att komma nära den fantastiska naturen. Tänk att vakna till lugn och stillhet, äta frukost på den soliga terrassen och sedan bege sig ut på äventyr. Med en av Novasols semesterbostäder i Artenara får du många chanser att vandra och cykla i den fantastiska naturen som omgärdar den lilla staden.

Genom att hyra hus på Gran Canaria får du också chans att lära dig mer om den spännande ön. Många kommer till Artenara för att utforska den arkeologiska fyndplatsen Acusa där det finns grottor som både använts till boende och till gravplatser. I närheten finns cueva de Los Candiles där grottväggarna är dekorerade med ristningar. Ska du hyra hus i Artenara får du heller inte missa kapellet för jungfrun i berget som är beläget i en grotta en bit från orten.

Med ett semesterhus i Artenara får du också möjlighet att verkligen smaka på ön. På restaurangerna serveras traditionella rätter som kanin i vinägrettsås, grillat kött, saltkokt potatis med mojo-sås eller köttgrytan ropa vieja. Ska du hyra hus på Gran Canaria vid Artenara, måste du också passa på att smaka den regionala osten och de fyllda smördegsbakelserna truchas rellenas eller bakverket bollos de cuajada.

Ett enkelt sätt att boka semesterhus i Artenara

Är du intresserad av ett semesterhus i Artenara kan du boka semesterhus på Kanarieöarna online eller via vår kundtjänst. NOVASOL har förmedlat semesterhus i Spanien sedan många år tillbaka och har härliga semesterbostäder på Gran Canaria att erbjuda för uthyrning. Vi har varit i branschen för stuguthyrning sedan 1968 - en extra trygghet som kan vara bra att veta för dig som vill hyra hus för semestern. Alla våra boenden besöks också innan de börjar sin uthyrning med oss.

För att boka boende i Artenara, är du välkommen att göra en sökning här på vår hemsida. Här visar vi alla semesterbostäder som har lediga perioder kvar att boka. Principen är först till kvarn så om du hittar ett boende som passar - vänta inte för länge med att boka. När du bokar ditt boende direkt hos oss ingår vårt Trygghetspaket. Med direkt innebär här på hemsidan eller över telefon. Vårt trygghetspaket ger bland annat skydd om du skulle bli plötsligt sjuk innan du ska resa - läs mer i detalj om vad allt som Trygghetspaketet innebär i våra Hyresvillkor. Välkommen till NOVASOL och våra semesterbostäder i Artenara med omnejd.