Semesterhus i Mogán

Hyr semesterhus i Mogán till nästa ledighet! Genom att hyra hus i Mogán får du en härlig semester på Gran Canaria. Hos oss på NOVASOL, kan du hyra hus på Kanarieöarna i alla prisklasser och storlekar.

Bergsstaden Mogán ligger på sydvästra delen av Gran Canaria, i närheten av nationalparkerna Tauro och Pilancones. Mot havet sträcker sig Puerto de Mogán som i folkmun kallas ”Lilla Venedig”, där det finns kanaler, marina och härliga stränder. Med en av våra semesterbostäder i Puerto de Mogán, får du många tillfällen att sola, bada, vara ute i naturen och äta god mat.

Semester på Gran Canaria med boende i Mogán som bas

Populära semesterhus i Mogán

Loading...

Semesterhus med pool i Mogán

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mogán

Loading...

Många anledningar att uppleva Mogán

Det finns mycket att vinna på att hyra hus. Med ett semesterhus på Gran Canaria, kan du uppleva verklig avkoppling. Ta några timmar till att ströva omkring i staden, titta på kyrkan Sant Antoni, njuta av solskenet på en av stadens uteserveringar eller ta dig till den omtyckta stranden Puerto Rico där du kan koppla av i sanden, svalka dig i det turkosblå vattnet eller läsa en bok i skuggan av ett parasoll.

Tycker du om naturupplevelser, är det en bra idé att hyra hus i Mogán. Med ett semesterhus på Gran Canaria vid Mogán kan du besöka den vackra ravinen Barranco de Veneguera där du hittar den fascinerande klippformationen Los Azulejos, en klippvägg som skiftar i många olika färger. I närheten av Mogán finns även nationalparken Tauro där du kan vandra i det natursköna landskapet.

Genom att hyra hus i området får du en fantastisk chans att smaka på öns matkultur. Puerto de Mogan har god tillgång på fisk tack vare stadens läge, men förutom rätter som grillad tonfisk, kan du även få tag på getkött, kötträtten ropa vieja och den berömda skrynkliga potatisen med mojo-sås.

Ett enkelt sätt att boka semesterhus på Gran Canaria

Är du intresserad av att se Mogán, kan du hyra hus eller semesterlägenhet hos oss på NOVASOL. Vi har härliga semesterbostäder i Puerto de Mogán med omnejd som är tillgängliga för uthyrning. Du finner dem här på hemsidan förutsatt att det finns lediga reseperioder kvar att boka. Om det är fullbokat och inga boenden visas, är du välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle. Året om åker våra medarbetare i Spanien runt för att finna nya semesterbostäder till vårt sortiment. Därför kommer det löpande till nya boenden som du kan se här på hemsidan.

Varje boende här på vår site har en egen presentationssida. Där visas till exempel antal sovrum, om det finns pool, grill, jacuzzi och mycket mer. Du finner även hur nära havet eller badmöjlighet som varje boende ligger. Hyr du semesterhus direkt genom oss, ingår även vårt trygghetspaket där ett avbeställningsskydd ingår i priset. Du kan läsa mer om paketet i detalj i våra Hyresvillkor för den aktuella säsongen du vill hyra hus. På NOVASOL hoppas vi att du kommer hitta ditt nästa boende för semestern i vårt sortiment. Vill du ha hjälp med att hitta just ditt drömboende, är du alltid välkommen att kontakta oss. Välkommen att boka din nästa semesterbostad hos oss!