Semesterhus i Las Palmas

Vill du hyra hus i Las Palmas? Då är du välkommen att se vårt utbud och boka din favorit! Vi har härliga semesterbostäder i Las Palmas för uthyrning. Här på hemsidan visar vi alla som fortfarande har lediga perioder kvar som kan bokas. Med ett semesterhus på Gran Canaria får du gott om tid att utforska staden, stränderna och den goda maten.

Den spanska ö-gruppen Kanarieöarna ligger utanför Västsaharas kust och är ett populärt semestermål. Gran Canaria är Kanarieöarnas tredje största ö och här är Las Palmas öns största stad. Hyr du semesterhus i Las Palmas får du en fullspäckad vistelse med sightseeing, strandliv och ett brett utbud av restauranger.

Semester vid havet i Las Palmas på Gran Canaria

Njut av en semester i din takt

Det finns många fördelar med att hyra hus till semestern. Med en av våra semesterbostäder i Las Palmas kan du uppleva staden i din egen takt. Promenera i den gamla stadsdelen Vegueta, titta på den vackra katedralen Santa Ana, besök Columbusmuseet och ströva omkring i parken Doramas. Las Palmas bjuder även på ett brett shoppingutbud.

En anledning att hyra hus i Las Palmas är närheten till de fantastiska stränderna i området. Hyr du semesterhus på Gran Canaria kan du koppla av på den omtyckta stranden Playa del Cantera, en tre kilometer lång sandstrand där du kan njuta av ledigheten i den solvarma sanden, bada i det turkosblå vattnet eller läsa en bra bok i skuggan av ett parasoll. Tycker du om att surfa kan du bege dig till stranden Playa de El Confital.

Genom att hyra hus på Kanarieöarna vid Las Palmas får du många chanser att äta och dricka gott. Bor du i ett semesterhus i Las Palmas kan du koppla av med regionala tapas på en uteservering, dricka lokalt vin och smaka fiskrätten sancocho, den skrynkliga potatisen med mojo-sås och bakverket suspiros de Moya. Kanarieöarna är också välkända för sina smakrika frukter och grönsaker.

Boende i Las Palmas för semestern

Är du intresserad av att hyra hus i Las Palmas kan du boka online eller lyfta luren för att ringa vår kundtjänst. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder på Gran Canaria sedan flera år och kan erbjuda kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter i olika prisklasser. Vårt kompletta utbud finner du här online där du också kan genomföra din bokning på ett enkelt och smidigt sätt. Självklart är du också välkommen att ringa till oss om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka. Bokar du direkt via hemsidan eller över telefon, ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och utan kostnad. Detta innehåller bland annat ett avbeställningsskydd som ger en extra trygghet inför din vistelse. Vad trygghetspaketet innebär, innehåller och hur det funkar, kan du läsa om i våra aktuella Hyresvillkor.

Gör en sökning redan nu för att se vårt utbud av lediga semesterbostäder för uthyrning. Läs mer om varje boende på deras objektpresentatation och kontakta oss om något är oklart. På NOVASOL hälsar vi dig välkommen till oss när du vill hyra hus i Las Palmas.