Semesterhus i Agaete

När du vill tillbringa semestern på Kanarieöarna kan vi rekommendera den trevliga byn Agaete, där både stora och små besökare får en riktig drömsemester. Att bo i ett semesterhus i Agaete är ett fantastiskt sätt att ha både frihet och lyx för semestern. Vi har många olika semesterbostäder i Agaete och naturligtvis hittar du såväl lyxiga villor med egen pool och enklare stugor för dig som planerar att spendera mycket tid utomhus.

Semester i Agaete på Kanarieöarna

Liten stad på nordöstra Gran Canaria

Agaete ligger nordöst på Gran Canaria i en dal med samma namn. Här är en av de finaste och mest bördiga dalarna på Gran Canaria med älvar och citron-, apelsin- och avokadoträd samt furuskog i Tamadaba. Agaete, denna lilla stad lever på jordbruk och är berömd för ”Fiesta de la Rama” och äger rum första veckan i augusti. I havet runt ön finns många tropiska fiskar och på de trevliga restaurangerna på ön vet man att tillaga fantastiska rätter av havsabborre, bläckfisk och mycket mer!

Genom att hyra hus i Agaete kan du njuta av det varma, härliga havet. Du kan både surfa och testa på många vattensporter som snorkling och dykning, eller varför inte prova på fartfylld kitesurfing? Den mest kända stranden här är Playa de Las Nieves. Denna kan du bekvämt besöka genom att hyra hus i Agaete.

Från ditt semesterhus i Agaete har du hela ön på bekvämt avstånd. Passa på att besöka både de vackra naturparkerna och de fantastiska stränderna, nattklubbar och krogar, museum och sevärdheter enkelt och smidigt. Du som vill motionera även under din semester, har alla möjligheter till det genom att hyra hus i Agaete. Det finns bra cykelvägar och vandringsleder här att upptäcka i kombination med fantastiskt hav och båtutflykter och naturligtvis vattensporter för alla smaker.

Boka boende i Agaete på Kanarieöarna

Här hos oss på Novasol har vi många fina semesterhus i Agaete och över hela Kanarieöarna. Boka ditt drömhus direkt här på vår hemsida eller kontakta oss när du vill hyra hus till semestern. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt semesterbostad för just dig och dina önskemål. Att hyra hus på Gran Canaria genom oss är enkelt och vår långa erfarenhet och noggranna kvalitetskontroll ger dig trygghet för ditt semesterboende. Innan en semesterbostad läggs till i vårt sortiment, besöks den av en av våra medarbetare. Det är det vi kallar för kvalitetssäkrad stugförmedling. 

Här på vår site finner du alla våra semesterbostäder som har lediga perioder som kan bokas. Du filtrerar utbudet genom att göra de val som är viktiga för just dig. Klicka i den period du önskar resa, så visas alla semesterhus och lägenheter som är lediga under perioden i fråga. Du bokar sedan tryggt och säkert direkt här online. Dessutom så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och utan extra kostnad i din bokning. Detta trygghetspaket, och vad det innehåller, kan du läsa mer om i våra Hyresvillkor. Vi hoppas du kommer få en riktigt härlig semester på Kanarieöarna med oss. Välkommen till NOVASOL för att hyra hus i Agaete!