search

Stugor på Värmdö

Upplev Stockholms skärgård under semestern med en stuga på ön

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga på Värmdö, den underbara ön i Stockholms skärgård. Ni tar er hit med lätthet i bil eller via skärgårdsbåtarna. Här finns närheten till Stockholm samtidigt som hela Stockholms skärgård breder ut sig framför er. Den fiskglade gästen kan finna härliga stugor på Värmdö som passar perfekt för en skön semester. De härliga badstränderna som kringgärdar Värmdö erbjuder mycket rekreation för hela familjen.

Kort sagt har du goda förutsättningar för en härlig semester i skärgården genom en av våra stugor på Värmdö. Välkommen att se vårt utbud av semesterbostäder på ön som fortfarande har lediga perioder kvar att boka. Du bokar ditt boende på Värmdö direkt här på hemsidan eller genom att ringa till oss.

Upplev Värmdö i Stockholms skärgård

Attraktioner på ön

Planerar du att hyra stuga på Värmdö så finns här flertalet attraktioner i er närhet. På Värmdö finns till exempel ett flertal golfanläggningar i underbar natur.

Tar ni er till Stavsnäs/Waxholm kan ni ta skärgårdsfärjan till Stockholm eller vidare ut i skärgården. Båtarna angör ett flertal intressanta små hamnar och byar. Om ni tar er upp till Waxholm så kan ni med skärgårdsfärjan Blidösund åka till Norröra, mer känt som Saltkråkan. Här kan ni bekanta er med Astrid Lindgrens Saltkråkan med bland annat Tjorven och farbror Melker.

Våra stugor på Värmdö för uthyrning har närhet till Gustavsberg. I Gustavsberg finns den berömda porslinsfabriken och butiker med glas och porslin. På den närbelägna ön Ingarö kan ni se den otroligt vackra och pittoreska Ingarö Kyrka som ligger alldeles vid vattnet. Har ni tur kan ni få se ett sagobröllop då många celebriteter har valt att lägga sitt bröllop här.

Besök Ingarö kyrka i Stockholm skärgård

Njut av naturen

Vildmarkslivet på Värmdö kan upplevas när du ska hyra stuga i Stockholms skärgård av oss på NOVASOL. På ön finns både älg, rådjur och ett fantastiskt fågelliv med bland annat Havsörn, Fiskgjuse med flera. Har du tur, kanske du kan få syn på gråsäl.

Att sitta på kvällen och se solen gå ned i horisonten samtidigt som ni grillar något gott ifrån havet ger en underbar känsla och sitter ni kvar sommartid så kommer solen åter inom några timmar över den östra horisonten.

Brygga vid havet till en stuga på Värmdö

Hyr stugor på Värmdö genom NOVASOL

Att hyra stuga i Stockholms skärgård kan göra er semester till en oförglömlig upplevelse. Hos oss på NOVASOL, har vi stuguthyrning i Stockholm med omnejd och så även på Värmdö. Använd funktionen för filtrering för att se stugor som till exempel ligger nära till vatten, och/eller välkomnar dig som reser med hund. Klicka i de datum du önskar semestra, så visas alla lediga semesterbostäder under den önskade perioden.

Gör gärna en sökning redan nu för att se vårt utbud. Vill du bredda din sökning, kan du exempelvis söka på stugor i Stockholms län. På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1960-talet och är idag Sveriges största organiserade förmedlare av kvalitetssäkrade stugor. Samtliga semesterboenden besöks av våra egna, lokala medarbetare innan de börjar hyra ut. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga på Värmdö!