search

Stugor i Norrtälje

Semester i Roslagen med havet som granne

Välkommen till en semester i Roslagen genom att hyra någon av våra stugor i Norrtälje. Här bjuds du på såväl skärgårdsliv och naturupplevelser, som stadsliv och historia. En semester i detta område ger möjlighet till både avkoppling och aktiviteter. Med en stuga som bas, väljer du själv vilken riktning din semester ska ta. 

Utsikt över vatten från stuga i Norrtälje, Roslagen

För att hyra stuga i Norrtälje kommun till din semester, är du välkommen till oss på NOVASOL. Alla våra stugor och semesterlägenheter för uthyrning, har besökts av vår egen lokala personal innan semesterbostäderna tagits in i sortimentet. Alla våra lediga semesterbostäder, finner du här på hemsidan där du även kan boka direkt online. Det går givetvis också bra att ringa till oss, om du föredrar. Sedan 1968 har vi arbetat med stuguthyrning och är idag glada över att bland annat kunna erbjuda stugor i Norrtälje och Roslagen för uthyrning – välkommen!

Roslagens huvudstad

Norrtälje kommun ligger i de norra delarna av Stockholms län i Upplands landskap. I kommunen är det orten Norrtälje som är centralort men du finner även många andra orter i kommunen. Exempel är Rimbo, Hallstavik och Älmsta.

I den idylliska staden Norrtälje, som benämns som Roslagens huvudstad, finner du mysiga butiker och restauranger, konst och museum samt mycket mer. Här kan du även uppleva såväl salta som söta bad. Ta ett dopp i havet vid Kärleksudden, eller svalka dig i sjön Lommaren. Ta en promenad längs med Norrtäljeån och kom nära staden. Ta paus vid någon av bryggorna och njut av att det bara är semester. 

Det finns också gott om besöksmål och aktiviteter i skärgården. Under utvalda perioder under sommaren, kan du ta båt ut till Söderarm på ön Torskär. Den vackra ön ligger längst ut i Stockholms skärgård och är ett trevligt utflyktsmål. Här finner du bland annat den kulturminnesmärkta fyren från 1800-talet.

Boka stuga i Norrtälje för semestern

Det finns gott om stugor i Roslagen och det är lätt att förstå varför så många väljer att ha en stuga just här. Vill du uppleva en semester här, är du välkommen att se våra stugor för uthyrning i exempelvis Norrtälje. Området innehåller massor av smultronställen och mindre orter vilket gör att du får möjlighet till en semester med genuina upplevelser. Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och vet att det är de genuina och autentiska semesterupplevelserna som gör att många väljer att just hyra stuga för sin semester.

Norrtälje är en del av vårt totala utbud av stugor att hyra i Stockholms län. Här finner du ett brett utbud som vi hoppas ska passa även dina önskemål. I sökfunktionen, kan du filtrera baserat på de kriterier som du tycker är viktigast. Kanske vill du bo nära vatten, ha diskmaskin, bastu, eller så kanske du reser med hund. Oavsett hur dina önskemål ser ut för den perfekta stugan i Norrtälje hoppas vi att du kommer hitta den hos oss. Gör en sökning på din önskade reseperiod för att se vårt aktuella utbud av lediga stugor i Norrtälje – välkommen!