search

Semesterhus i Teror

Upptäck pilgrimsorten på Gran Canaria

Drömmer du om ett semesterhus i Teror? Genom att hyra hus i Teror får du uppleva det genuina Gran Canaria. NOVASOL har kvalitetssäkrade semesterhus i Spanien i flera olika storlekar och prisklasser. Det uppdaterade utbudet av lediga semesterbostäder för uthyrning finner du här på hemsidan. Om ett objekt inte visas när du söker, innebär det med största sannolikhet att det är uppbokat. Välkommen att boka din favorit till din nästa semester på Kanarieöarna!

Staden Teror är belägen i de norra delarna av Gran Canaria, i närheten av huvudstaden Las Palmas. Med sina dryga 12 000 invånare räknas Teror som den mest typiska kanariska staden på ön. Staden är även Gran Canarias religiösa centrum och här finns många intressanta kyrkor. Förutom kyrkor, finns härliga naturskyddsområden och lokala specialiteter att utforska med ett semesterhus i Teror.

Semesterglädje i Teror, Gran Canaria

Upplev det genuina Gran Canaria

Under 1400-talet uppenbarade sig jungfru Maria för några fåraherdar och sedan dess är Teror ett religiöst utflyktsmål. Ska du hyra hus i området får du besöka den storslagna 1700-talskyrkan Basilica de la Virgen del Pino som tillägnas jungfru Maria eller några av de mindre kapellen. Under vistelsen i ett semesterhus på Kanarieöarna, kan du också passa på att besöka stadens Cisterkloster.

Hyr du en av Novasols semesterbostäder i Teror kan du ströva längs den berömda gatan Calle de Real de la Plaza och titta på de traditionella husen med träbalkonger eller besöka Casa museo de los Patrones där man kan se hur adeln levde i staden under 1600-talet. Tänker du hyra hus i Teror kan du ta dig till ett av naturskyddsområdena som ligger i närheten som till exempel Pinto Santo eller Doramas naturpark.

Teror är även framstående inom hantverk och jordbruk. Bor du i ett semesterhus i området, rekommenderas ett besök på stadens marknad där du kan köpa regionala specialiteter som bakverk bakade av cisternunnorna, bredbara korvar broderier, keramik, spetsar eller korgar.

Några få klick från att hyra semesterhus

Vill du uppleva staden Teror kan du hyra hus på Gran Canaria här på hemsidan eller via vår kundservice. NOVASOL har funnits i Spanien sedan många år tillbaka. Vi har trevliga semesterbostäder att erbjuda om du är intresserad av att hyra hus i Teror med omnejd. Nästan alla våra boenden på Kanarieöarna ägs av privatpersoner och är noga besiktade innan uthyrningen börjar av kunnig personal. Vi strävar efter att ge unika och genuina semesterupplevelser. Detta tycker vi att man lättast får genom en privatägd semesterbostad. Du kommer lite närmare resmålet med kulturen med mera. Unika upplevelser är också de man minns mest. Och vem vill inte ha en minnesvärd semester? 

Så passa på att göra en sökning redan nu för att hitta din nästa semesterbostad på Kanarieöarna. Botanisera runt i utbud och klicka i de val som är viktigast för dig för att hitta ett boende som just passar dig och dina önskemål. Börja med att fylla i din önskade reseperiod, så visas alla boenden i valt område som är lediga under den perioden. Välkommen att hyra hus på Gran Canaria vid Teror!