search

Stugor i Sogn og Fjordane

Semestra i hjärtat av Fjord Norge

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Sogn og Fjordane som ligger i hjärtat av Fjord-Norge. Här finns regionerna: Yttre, Mittre, och Inre Sogn, Sunnfjord och Nordfjord. Sogn og Fjordane gränsar till Hordaland i söder, Møre og Romsdal i nord, Oppland i öst och Buskerud i sydöst. Området är känd för sin fantastiska natur. Här finns djupa fjordar och höga fjäll. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Sogn o Fjordane för dig som vill hyra stuga i Norge och ta del av den fantastiska naturen.

 

Upplev vackra fjordar och fjäll

I Sogn och Fjordane finns otaliga fjordar, glaciärer och höga fjäll. Sogn och Fjordande har inte bara Norges längsta och djupaste fjord - Sognefjord utan också Norges högsta fjäll och största glaciär, Jostedalsbreen. Naturen här är så osannolik att den måste upplevas. Genom att hyra stuga i Sogn og Fjordane kan du uppleva den fantastiska naturen på nära håll. Området kring Sognefjord var redan på 1800-talet ett omtyckt utflyktsrmål. Några av de första turisterna vara rika engelsmän. I dag kommer turister från hela världen för att få uppleva det vackra fjordlandskapet. Aurlandsfjorden och Näröyfjorden är de mest omtyckta fjordarna i i Sogn og Fjordane. Längst in vid Aurlandsfjord ligger den lilla orten Flåm, känt för Flåmsbanan som räknas som en av världens vackraste järnvägssträckningar.

 

Klättra, vandra och utforska!

NOVASOL har flera stugor i Sogn og Fjordane för den som vill ha en aktiv semester. Område är utan tvivel ett paradis för friluftsmänniskor. Här kan du klättra i berg, vandra i den fantastiska naturen och utforska mäktiga glaciärer. I de många fjordarna är det dessutom mycket bra fiskemöjligheter så missa inte att packa ner ditt fiskespö.

 

Upplev en mäktig natur

Norges natur är något som måste upplevas. NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning i Norge för dig som vill besöka landet och ta del av de vackra fjordarna och fjällen. Naturen är särskilt mäktig i Sogn og Fjordane. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Sogn og Fjordane och ta del av den vackra naturen på nära håll.