search
S
| Editor:
(Först publicerad )

Semesterbostäder i Lignano Sabbiadoro

Upptäck Lignano Sabbiadoro och rivieran i Friuli

Hyr semesterlägenhet i Lignano Sabbiadoro för att njuta av sol och bad, roliga aktiviteter och spännande utflyktsmål! NOVASOL har ett unikt urval semesterbostäder i Lignano Sabbiadoro.

Semesterorten Lignano Sabbiadoro är ett paradis för alla soldyrkare och barnfamiljer. Orten ligger i norra Italien i regionen Friuli och Lignano Sabbiadoro fullkomligt andas semester, avkoppling och nöjen. Historiskt sett har regionen tillhört kejsardömet Österrike- Ungern och det är fortfarande många österrikare som vill hyra hus vid Lignano Sabbiadoro och den närbelägna ön Grado.

Njut av solen och stranden med en semesterlägenhet i Lignano Sabbiadoro

Släpp alla måsten och njut av semestern fullt ut. Genom att hyra lägenhet i Lignano Sabbiadoro får du många tillfällen att koppla av på stranden. Semesterorten kan stoltsera med kilometer efter kilometer av gyllene sand, långgrunt vatten och många faciliteter för barnfamiljer. Här finns till exempel lekplatser, beachvolleybollplaner, fotbollsplan och mycket annat.

Med en semesterlägenhet i Lignano Sabbiadoro får du och din familj uppleva många roliga stunder. Här finns ett zoo, en nöjespark och ett vattenland. Tycker du om natur, finns även naturreservatet Foci dello Stella i närheten.

Att hyra semesterlägenhet i Lignano Sabbiadoro är också en bra bas för utflykter i regionen. Från Lignano Sabbiadoro kan du ta tåget till Venedig för att uppleva den fascinerande staden på vatten. Ta en gondoltur, studera folklivet på San Marco-platsen och beundra konstskatterna i det vackra Ducale-palatset.

Boka en kvalitetssäkrad semesterbostad

Vill du koppla av på den åtta kilometer långa sandstranden i Lignano Sabbiadoro? Då kan du hyra lägenhet i Lignano Sabbiadoro via NOVASOL. NOVASOL har ett härligt utbud semesterhus i Friuli i alla prisklasser och storlekar. Är du intresserad av att hyra hus i Italien, kan du göra det här på hemsidan eller ringa vår svenska kundtjänst.

Alla våra semesterbostäder i Lignano Sabbiadoro ägs av privatpersoner vilket gör att du får chansen att semestra som en italienare samtidigt som du kan känna dig trygg i vetskapen om att NOVASOL besiktar alla semesterhus i Friuli regelbundet. Har du några frågor om att hyra lägenhet i Lignano eller vill ha hjälp att ordna med detaljer kring ditt boende, är du välkommen att kontakta NOVASOL.