search

Semesterhus i Alsace

Hyr ett semesterhus i Alsace i Frankrike

Att hyra hus i Frankrike är populärt hos NOVASOL och så också i Alsace. Vi har det största urvalet av semesterhus i Frankrike och du kan enkelt hitta ett som passar dig och din familj. Alsace är en historisk provins som fram till 2016 var en egen region i Frankrike. Idag tillhör Alsace regionen Grand Est. Alsace tillsammans med Lorraine (Alsace-Lorraine) motsvarade geografiskt tidigare det som på tyska kallades för Elsass-Lothringen. Elsass-Lothringen har tillhört Tyskland under historien men området är idag en del av Frankrike.

Hyr hus i vackra Alsace för semestern

Det sköna Alsace inbjuder till många härliga stunder. Området är känt för sitt goda vin och för städer som Mulhouse, som är en romantisk stad med gamla byggnader, och Strasbourg, där Europaparlamentet finns.

Med NOVASOL kan du ha semester i härliga semesterhus i Alsace, i Frankrike. Vi hyr ut hela året om, så oavsett om du har lust att se området i vårens blida ljus eller i höstfärger, så kan vi hjälpa dig. Vi har ett stort urval av semesterhus i Alsace, från mysiga stugor för paret som vill ha en romantisk tid, till stora välutrustade semesterbostäder där det finns plats för hela familjen, till och med far- och morföräldrar, fastrar och morbröder får plats.

Hos NOVASOL går det snabbt och enkelt att hitta ett semesterhus i Europa. Våra boenden finns tillgängliga online dygnet runt. Med några få klick kan du kryssa för dina kriterier för drömbostaden och sedan snabbt få ett urval av våra bostäder, i ditt favoritområde, presenterat för dig. Du kan boka online eller genom att kontakta oss på telefon.

Strasbourg i Alsace