Semesterbostäder i Versailles

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Semesterbostäder i Versailles

Res till Frankrike och besök Versailles. Hyr en härlig semesterbostad i Frankrike hos Novasol stuguthyrning och gå på upptäcktsfärd i den lilla staden Versailles - som ligger strax utanför Paris.

Stuguthyrning i Île-de-France är omtyckt hos Novasol. Vi har det ett stort urval av semesterbostäder och du kan enkelt hitta ett som passar dig och din familj.

Stadsdelen Versailles utanför Paris var huvudstad i det franska kungariket en gång i tiden. Området är framför allt känt för det fantastiska och överdådiga slottet, som är en av stadens största attraktioner. Även parken runt slottet är en ganska enastående upplevelse.

Ha semester i Frankrike i år och besök det imponerande Versailles. Hyr en härlig semesterbostad hos Novasol stuguthyrning - så får du och familjen en utmärkt bas att utgå ifrån i området och ni har full frihet att planera er ledighet som ni vill.

Versailles är bara en av många sevärdheter som du kan besöka när du är i området. Låt dig förtrollas av den franska charmen, den avslappnade livsstilen, de många spännande kulturevenemangen och den sköna naturen. Vill du njuta av storstadspuls är det inte långt till Paris.

Hos Novasol hittar du snabbt och lätt en semesterbostad som passar dig och din familj. Skriv in dina sökkriterier och du får fram ett urval lediga semesterbostäder i det område som du har valt. Du kan du hyra våra semesterbostäder året om och boka dygnet runt på vår hemsida.