search

Stugor i Eskilstuna

En härlig kombination av natur och stadsliv

I Södermanland, i och omkring Eskilstuna, kan du hyra en egen stuga för semestern. I Eskilstuna lockar skärgårdens lugn, samtidigt som stadspulsen är inom räckhåll - här finns det något både för natur- och stadsälskaren, eller varför inte passa på att njuta av en härlig blandning av båda delar.

Med en av våra stugor i Esklistuna kommun, som också bland annat innefattar Torshälla, Skiftinge, Hällbybrunn och Ärla, har du en bra bas för semestern. Se det kompletta utbudet av stugor här på hemsidan där du även kan boka snabbt och enkelt direkt online.

Upplev Eskilstuna

Njut av sommaren på bästa sätt och besök någon eller några av Eskilstunas fantastiska badplatser. Här finns det både sandstränder, klippbad och bryggbad att välja på, så man verkligen kan bada sig igenom semestern. Hyr en cykel på semestern och ta dig enkelt fram i området och känn sommaren börja på riktigt. I Eskilstuna har du aldrig långt till bra fiskeställen, både i havet, sjöar och till och med mitt i centrum i Eskilstunaån finns det fiskemöjligheter. Vissa ställen får man fiska gratis och på andra behövs fiskekort, så kolla innan vad som gäller just för ditt område. Eskilstunaån kan upptäckas på kanot, så passa på att upptäcka Eskilstuna ur ett annat, fantastiskt, perspektiv på semestern.

Området huserar flertalet naturreservat med många vandringsleder som tar dig genom det grönskande landskapet. Vintertid finns flertalet isbanor för skridskoåkning, och flera skidspår för längdskidor, samt backar för både utförsåkning och pulka. För familjerna är områdets Zoo ett måste på semestern, för att hälsa på alla djur. I Eskilstuna finns något för både den aktive, under hela året, och även för den som önskar att bara ta det lugnt på semestern. Passa på att boka en stuga i Eskilstuna – det passar alla.

Aktiviteter och utflyktsmål

I Eskilstuna finns det gott om aktiviteter för den som också vill få lite city-känsla på semestern. Strosa genom Gamla Stan och dess kullerstensgator, kantade av vackra hus och mysiga små gränder. Njut av en glass och luta dig tillbaka vid Eskilstunaåns kant och bara njut av semestern. I centrum av Eskilstuna finns ett brett utbud av restauranger, shopping och uteserveringar för härliga semesterstunder. För den som vill, är Stockholm ett perfekt dagsutflyktsmål, och ligger cirka 11mil från Eskilstuna. Här finns det mesta att se och göra för den som vill upptäcka huvudstaden.

Boka semesterboende i Eskilstuna

Upplev Eskilstuna med någon av våra stugor och upptäck alla möjligheter du får. En stuga är många gånger en utmärkt bas där du kan styra semestern som du själv känner. Du kan boka din stuga i Södermanland och Eskilstuna direkt via vår hemsida. Om du reser med hund eller vill bo nära sjö, kan du välja detta i våra sökkriterier och justera sökningen efter dina önskemål. Detta för att du ska kunna hyra den perfekta stugan för dig i Eskilstuna.

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är idag glada över att kunna erbjuda ett brett och varierat utbud. Då som nu så besöker våra egna medarbetare samtliga stugor innan de görs tillgängliga för uthyrning hos oss. Vi kallar det för kvalitetssäkrad stugförmedling. Samma sak gäller för våra stugor i Eskilstuna.