search

Semesterhus i Puntagorda

Passa på att hyra hus i Puntagorda och upplev den lilla mysiga orten på La Palma

Puntagorda är den minsta kommunen på La Palma och har ca 1 700 invånare. Du som bor i ett semesterhus i Puntagorda kommer att få njuta av en härlig, avslappnad och rogivande semester för hela familjen eller kompisgänget. Genom att hyra hus i Puntagorda kan du njuta av vad många kallar den vackraste kuststräckan på hela ön. De branta klipporna utstrålar en naturlig skönhet liksom det omliggande området med sina vackra tallar och mandelträd. Både stora och små kan ha en drömsemester i ett semesterhus i Puntagorda, utforska den härliga omgivningen och njuta av det sköna klimatet.

Något för alla smaker

Bland våra semesterhus i Puntagorda hittar du något för alla smaker, enklare stugor och stora villor med alla bekvämligheter men även lägenheter av olika storlek och stil. När du bestämt dig för att hyra hus i Puntagorda genom oss är det enkelt, några få klick och din bokning är klar. Du kan boka enkelt och bekvämt direkt och även betala och hämta dina resedokument enkelt på vår hemsida.

Puntagorda består av två delar, El Pino och El Pinar, som förbinds av den breda avenyn där du hittar restauranger, mataffärer, café och många barer. Här kan du shoppa, gå ut och äta god mat och även ha trevliga utekvällar med vännerna eller familjen och alla kommer till sin rätt. Genom att hyra hus i Puntagorda kommer du nära både stad, aktiviteter och makalös natur.

Boka boende på La Palma här

Vi på Novasol har stor erfarenhet av semesterhus och semesterlägenheter och har många semesterhus på La Palma, övriga Kanarieöarna och även över resten av Europa. Passa på att uppleva en drömsemester med familjen eller vännerna med en av våra semesterbostäder i Puntagorda.

Puntagorda är den perfekta platsen för naturälskare eller för dem som bara vill ha en lugn och fridfull plats, väkommen till oss på Novasol för att hyra hus i Spanien!