search

Stugor i Schönhagen Strand

För en semester i stuga vid havet i Tyskland

Schönhagen på halvön Schwansen i Tyskland är paradiset för en härlig och avskopplande semester vid Östersjön. Halvöns idylliska landskap avgränsas på tre sidor av vatten. I söder ligger viken Eckernförder Bucht, i öster Östersjön, och i norr avgränsas den av floden Schlei. Perfekt för en semester med många olika utflyktsmål - året om. 

Med en stuga i Schönhagen kan du njuta av vida stränder, måleriska kustklippor och idylliska vikar. Allt som upplagt för långa promenader samt cykel- och droskturer genom den underbara naturen på Schwansen med sitt böljande landskap. Det bra utbyggda vägnätet gör det enkelt att uppleva Schwansens underbara landskap, dess ängar och åkrar samt alla historiska gods och herrgårdar som till stor del varit privatägda i generationer. Upplev Schwansen och en semester vid havet i Tyskland genom att hyra stuga iSchönhagen Strand.

Hyr stuga i Schönhagen och upplev stränderna i Schleswig-Holstein

Strandsemester i Schönhagen

Orten Schönhagen ligger i östra delen av halvön Schwansen i förbundsstaten Schleswig-Holstein. Här erbjuds allt för en strandsemester: långa sandstränder, de typiska strandkorgarna, områden för nakenbad samt speciella hundstränder. Schönhagens stränder är särskilt familjevänliga och erbjuder allt för familjesemestern. 

Stränderna här är platta och barnen kan bygga sandslott och plaska i vattnet. En populär aktivitet bland barnen är att samla musslor och bärnsten. Även för dig som älskar vattensport är området rena paradiset. Segla, surfa, åk vattenskidor, fiska… här är allt detta möjligt.

Tips på utflyktsmål under semestern

Skulle vädret inte tillåta att vara på stranden, finns det andra möjligheter som exempelvis ett besöka de idylliska städerna Kappeln och Schleswig. Upplev gamla tider på vikingamuseet Haithabu nära Schlewig – en upplevelse för hela familjen.  

Våra semesterhus och lägenheter i Schönhagen

En semester i Schönhagen är möjligt året om och i ditt semesterhus kan du koppla av oavsett utetemperatur. NOVASOL erbjuder ett stort antal semesterbostäder över hela Schleswig-Holstein och bland annat på halvön Schwansen. Här finner du våra semesterhus vid Schönhagen Strand. Barnfamiljer njuter särskilt av den privata sfär en semesterbostad erbjuder där barn får vara barn utan att störa andra gäster. 

För en semester vid Östersjön i större sällskap – med vänner eller flera familjer, erbjuder Schönhagen särskilda större boenden för 10 personer eller fler, där Ni kan umgås helt ostörd, men där man även kan vara ensam om man så önskar. Då våra stugor i Schönhagen ligger inom promenadavstånd mellan varandra, kan ni givetvis hyra en stuga var familj för sig och ändå få en semester tillsammans.

Med havsutsikt, bastu eller med hund

Hos oss på NOVASOL, finner du stugor i olika storlekar, prisklasser och med olika nivå av faciliteter. Ett semesterhus i Schönhagen med havsutsikt och/eller direkt vid havet, lyxhus med bastu eller små gulliga stugor för par - i Schönhagen finns det en passande semesterbostad för de flesta. Också dig som reser med hund. Vi hjälper er gärna att hitta just det semesterhus som passar er. Boka ditt boende i Schönhagen direkt här online, eller ring till vår kundservice så hjälper vi er. Här vid Schönhagen Strand, kan du även boka minisemester för en kortare vistelse. Vi önskar er en härlig semester vid Östersjön i Tyskland!

Semestertips: Wellness i stuga

Önskas en särskild avslappnande semester vid Östersjön så rekommenderar vi semesterhus i stugbyn Schönhagen Strand direkt vid Östersjön i närheten av en härlig sandstrand. Husen är i skandinavisk stil, mellan 68-195 kvm stora och några av semesterhusen finns med pool, egen bastuavdelning eller ångbad.