search

Stugor på Usedom

Semester på den vackra ön i Tyskland

Den vackra ön Usedom i Mecklenburg-Vorpommern är en välbesökt semesterdestination dit många åker varje år för en riktigt skön semester. Prova även du att fira semester här genom att hyra stuga på Usedom och uppleva öns alla möjligheter samtidigt som du har det ’egna’ hemmets trygghet och kan semestra helt i din egen takt. Ön ligger till största del i Tyskland men en del av den ligger i Polen, och många möjligheter ligger alldeles i närheten när du vill prova på stugförmedling på Usedom.

Sandstrand vid havet på Usedom

Det mesta för semesterfiraren

Från våra stugor på Usedom finns många härliga semestermöjligheter inom bekvämt avstånd. Fina cykel- och vandringsleder gör att semestern här, förutom total avkoppling, också ger bra möjligheter till trevlig och nyttig motion. Gillar du att spela golf öppnar sig fantastiska möjligheter här och flera bra banor ligger inom bekvämt avstånd till våra stugor på Usedom.

Dessutom har ön runt 1900 soltimmar per år. Detta gör att Usedom lämpar sig utomordentligt bra för strandliv, solande och badande på de fina stränderna. De flesta av semesrefirarna som kommer hit under sommaren, passar på att ta några sköna dagar vid havet.

 

Havsutsikt från lägenhet på Usedom

 

Gastronomiska upplevelser

En kulinarisk upplevelse av extraklass är eventet Grand Schlemm, en fem timmar lång kulinarisk vandring på stranden mellan tre favoritbadorter – Ahlbeck, Bansin och Heringsdorf – där stjärnkrögare från 33 olika restauranger i regionen dukar upp mat och passande dryck. Grand Schlemm startar när förrätten serveras i Ahlbeck och den stora matresan avslutas med dessert i sanden utanför Romantik Strandhotel i Bansin där solnedgången avnjuts med god mat. En mycket välbesökt tillställning som är väl värd att upplevas och passar både stora och små besökare och som du bekvämt kan ta del av när du bor i någon av våra stugor på Usedom.

Den lilla, anrika staden Usedom passar dig som är intresserad av historia, här finns en mycket vacker stadskyrka och ett välbehållet rådhus att beskåda och de många andra sevärdheterna i Mecklenburg-Vorpommern ligger alldeles runt knuten. Goda spa- och wellnessmöjligheter väntar likaså och mycket mer när du vill hyra stuga på Usedom.

Stuga att hyra på Usedom i Tyskland

Boka ditt boende på Usedom hos NOVASOL

Hos NOVASOL hittar du massor av stugor i Mecklenburg-Vorpommern men också över hela Tyskland. Som exempel på andra öar du kan hyra hus eller hyra lägenhet, har vi även ett härligt utbud av semesterbostäder på Rügen. Du kan genomföra din bokning direkt här på hemsidan. Tryggt i vetskap om att alla stugor har inspekterats av lokala medarbetare på NOVASOL innan de lagts ut för uthyrning.

När du bokar ditt boende direkt hos oss på NOVASOL, ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt i din bokning. I paketet finner du bland annat avbeställningsskydd och bästa pris-garanti vilket du kan läsa mer om i aktuella Hyresvillkor. Vi vill att det ska kännas tryggt när du bokar din semesterbostad. Därför är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss också om du skulle ha funderingar. Du bokar också tryggt i vetskap om att NOVASOL arbetat med stuguthyrning sedan 1968.

Välkommen till NOVASOL för att hyra lägenhet eller stuga på Usedom!