search

Stugor i Strängnäs att hyra

Välkommen att hyra stuga i Strängnäs med omnejd

Vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, hittar du den trevliga staden Strängnäs. Vi kan erbjuda semesterboende för alla åldrar i någon av våra stugor i Strängnäs så att du får nära till alla upplevelser i området.

Småstadsidyll och sevärdheter

På långt håll kan man se den ståtliga domkyrkan uppe på Kyrkberget. Domkyrkan, med anor från 1200-talet, dominerar stadsbilden och var du än befinner dig är du inte långt frän vattnet. Här i Strängnäs, som bjuder på en riktig småstadsidyll, hittar du även charmiga gamla väderkvarnar. Gyllenhjelmsgatan med klättrande rosor utmed trähusen, det sägs att Sveriges vackraste gata; ligger just i Strängnäs. Om du funderar på att hyra stuga i Strängnäs, denna stad med mycket spännande historia, så hjälper vi dig gärna att hitta ditt drömboende för semestern.

I Strängnäs kommun kan man besöka många sevärdheter, bland annat museijärnvägen i Mariefred, Gripsholms slott och sist men inte minst domkyrkan i Strängnäs. Vill du promenera bland båtar, caféer och restauranger kan vi rekommendera dig att ta dig till Västerviken. Arsenalen, Skandinaviens största militärfordonsmuseum, ligger ungefär 5 kilometer väster om Strängnäs och är också värt ett besök. Här finns även ett soldattorp från 1600-talet. Vill du se runstenar eller besöka gamla gravfält från vikingatiden kan du göra det på Stallarholmen och Selaön. Både kanot- och vandringsleder finns det också gott om. Genom att hyra stuga i Strängnäs får du möjlighet till både mycket kultur och natur.

Fiskesemester i området

Från våra stugor i området har du bra förutsättningar för fiske. Både i Mälaren och i de många andra sjöarna i området. Mälaren erbjuder mestadels fritt fiske och det finns gott om fisk. Mälaren frodas riktigt stora gäddor och man bedriver en flitig fiskvård. Att hyra stuga i Strängnäs ger dig ofta tillgång till egen båt så att verkligen får bästa chansen till drömfisken. Kom dock ihåg att alltid kontrollera först vilka fiskeregler som gäller för respektive fiskevatten innan du kastar ut.

Stugor för uthyrning i Södermanland

Hos oss på NOVASOL kan du säkert hyra stugor för semestern. Vår långa erfarenhet hoppas vi ska ge dig trygghet och kvalitet. Vi har ett stort utbud av olika typer av boende och hemsidan uppdateras ständigt. Du kan enkelt hyra stugor i Södermanland genom vår hemsida. Välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga i Södermanland och Strängnäs!