search

Stugor i Löttorp

Spendera nästa semester på Öland genom att hyra stuga i Löttorp hos NOVASOL

För nästa semester på Öland är du välkommen till oss på NOVASOL där du bland annat kan hyra stuga i Löttorp. Löttorp är beläget på norra Öland ungefär 70 kilometer från brofästet efter det att du just passerat Ölandsbron. När du väljer att hyra stuga i Löttorp genom NOVASOL så finns det ett antal attraktioner och sevärdheter på Öland i din närhet.

Semester i Löttorp på norra Öland

Attraktioner under din semester i Löttorp på Öland

Hyr du någon av våra stugor i Löttorp under sommaren så har du närhet till flera nöjen och aktiviteter, mycket i din direkta närhet. Det finns restauranger och butiker inom rimliga avstånd och du har närhet till såväl fina badstränder som fin natur.

Några kilometer norrut finner du Byrums Raukar som är en upplevelse att beskåda. Ytterligare cirka milen norrut så ligger Ölands egen riviera, Böda Sand, med sina kilometerlånga sandstränder och fantastiska poolanläggningar för både gammal och ung. Ca 15 km norrut finner du Ölands norra udde med fyren Långe Erik och på din väg dit är naturområdet Trollskogen värt ett besök och likaså Järnåldersbyn Skäftekärr.

I Löttorps närhet kan du även besöka det populära Lådbilslandet, ett måste för barnfamiljen. Är du intresserad av kultur så är ett besök i Källa Gamla kyrka, från 1100-talet, att rekommendera. På din väg till och från Löttorp passerar du Borgholm med rikligt nöjesliv samt Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden. Kort sagt finns det massor av möjligheter när du hyr någon av våra stugor på norra Öland.

Stuga att hyra i Löttorp på Öland

Välkommen att hyra stuga online eller via telefon

På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är idag Sveriges största stugförmedlare. När det kommer till stuguthyrning på Öland, har vi lång erfarenhet och har besökt varje stuga innan den tagits in i utbudet. Vi är också glada över att kunna erbjuda stugor i Löttorp med dess omgivning för uthyrning.

Här på vår hemsida finner du ett rikt utbud av stugor på Öland att välja mellan med direktbokning online eller genom att ringa till oss. Vill du hyra stuga på Öland så bokar du tryggt i vetskap om att alla objekt har inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. När det gäller våra stugor på Öland så jobbar vi året runt med att ta in nya objekt i sortimentet. Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Löttorp på Öland!