search

Stugor i Jaeren

Semestra i Jæren

NOVASOL har flera stugor i Jaeren för dig som vill besöka det vackra Rogaland i västra Norge. Här finner du en vacker varierande natur i närheten av havet. Som stugförmedling i Rogaland kan NOVASOL erbjuda ett brett utbud av stugor i den sydligaste regionen av Fjord Norge. Vill du uppleva en fantastisk natur och njuta av ett inre lugn på din semester bör du absolut besöka Rogaland.

 

Ta del av Jærens fina landskap

Jareren bjuder på en fantastisk natur. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Jæren och ta del av det fina landskapet. I Rogaland finns en vacker kustregion med fjordar, stränder och öar. Här finns både kulliga dalar i de södra delarna av regionen och det flacka landskapet vid Jaeren i sydväst. Naturen här är något som måste upplevas. Som stugförmedling i Norge kan NOVASOL erbjuda flera stugor omgivna av den vackra naturen. I Jaeren-Dalane finns även en spännande historia och ett rikt kulturliv. I Rogaland finns något för alla!

I Jæren är höjdskillnaden mellan hav och hed liten. Här hittar du det största låglandsområdet i Norge. I Jären finns flera stengärdesgårdar och lantbruk. Norges längsta sandstrand, Orrestranden finns i Jaeren. NOVASOL har flera stugor i Jaeren för badfantasten. Dalane som ligger i den södra delen av Rogaland har ett böljande kargt landskap.

NOVASOL har flera stugor i Norge för dig som vill besöka Rogaland och det natursköna Jaeren. Genom att hyra stuga i Jaeren har du nära till både sandstränder och en fantastisk natur.