Stugor i Haugalandet

Besök halvön Haugalandet

NOVASOL har flera stugor i Haugalandet för dig som vill besöka den västra delen av vårt fina grannland. På Norges västkust mellan Bømlafjorden i Hordaland och Boknafjorden i Rogaland ligger den vackra halvön Haugalandet. NOVASOL kan som stugförmedling i Norge erbjuda ett stort utbud av stugor i Rogaland. Här finns ett fint landskap med både fjordar och fjäll. Landskapet består främst av en vacker kustremsa med fina stränder, öar och fantastiska fjordar. I Haugalandet ligger städerna Haugesund, Åkrehamn, Kopervik och Skudeneshavn, I Haugalandet ligger även Utsira som är en av Norges minsta kommuner. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Rogaland - klicka på den gröna knappen för att hitta en stuga som passar just dig!

Ferienhäuser - Skanevik

Populära semesterhus i Haugalandet

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Haugalandet

Loading...

Semesterhus med pool i Haugalandet

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Haugalandet

Loading...

Upplev Haugalandet

Den största staden i Haugalandet är Haugesund. Är du intresserad av historia bör du absolut besöka Haugesund. 1872 restes det nationella monumentet Harald Haugen i Haugesund som minne av enandet av att Norge i slaget vid Hafrsfjord i 872. Det är också här man tror att Harald Hårfagre är begravd. Den historieintresserade får inte missa att besöka Haugland museum som finns i Haugalandet. Här finns massor av intressant historia från hela Rogaland. Med NOVASOL kan du som är intresserad av Norges historia hyra stuga i Haugalandet i närheten av Norges spännande historia.

Kopparn som används för att bygga Frihetsgudinnan i New York kommer ifrån Vigsnes Kobberverk på Karmøy. Besöker du Vigsnes kan du se att det finns en miniatyrstaty av Frihetsgudinnan.

Haugaland ligger på Norges vackra västra kust. Med NOVASOL kan du hyra stuga Norge i närheten av havet. I Haugalandet på västkusten är du aldrig långt från havet eller någon av Norges fina fjordar. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Haugalandet bara ett stenkast havet.