search

Semesterhus på Naxos

Semester på en av Greklands populära öar

Länge har den vackra ön Naxos varit den mest populära semesterön i Grekland och har helt nyligen blivit omkörd av Kreta och hamnat på andra plats. Det ändrar naturligtvis inte på att ön är ett fantastiskt semestermål för hela familjen, med ett semesterhus på Naxos kan du verkligen uppleva en drömsemester!

Perfekt för surfaren

Naxos är områdets surfingparadis, speciellt stranden Mikri Vigla som med mycket vackra stränder och fina vindförhållanden gör att många återkommer år efter år och även om du sällan är ensam här finns det gott om plats för alla. Från ett semesterhus på Naxos når du stranden enkelt och du kan både surfa på en egen bräda eller hyra en och för dig som vill lära dig finns surfundervisning vid den enorma stranden. Dessutom är det ett utmärkt område att upptäcka från kanot eller kajak, det är mycket avkopplande att stilla glida fram längs det vackra landskapet.

Strandliv och aktiviteter

Genom att hyra hus på Naxos får du nära till allt du kan önska dig för semestern, fantastiska stränder och fina byar och även härlig mat, mysiga tavernor och till och med utmärkt shopping i Naxos stad. Den härliga naturen erbjuder en stor variation av upplevelser, du kan vandra längs bergstigar och besöka antika ruiner och sevärdheter, de pittoreska byarna och naturligtvis det makalöst vackra havet.

Boka boende på Naxos hos NOVASOL

Med NOVASOL kan du enkelt hyra hus på Naxos och du har ett stort utbud av semesterbostäder att välja emellan på Kykladerna. Oavsett om du söker semesterbostad i Grekland eller i något annat land i Europa har du kommit rätt hos NOVASOL. Bland alla våra semesterhus på Greklands öar och över nästan hela Europa hittar du allt från enkla stugor till moderna, centrala lägenheter och naturligtvis toppmoderna villor med alla bekvämligheter. Dessutom kan du till och med hyra både herrgårdar och slott hos oss, vi är stolta över att kunna erbjuda något för alla smaker. När du vill hyra hus på Naxos kan vi lova den kvalitet som beskrivs då våra erfarna husrådgivare besöker alla våra semesterhus regelbundet.

Varmt välkommen till NOVASOL för att hyra semesterhus på Naxos och uppleva de trevliga människorna, den fantastiska naturen och den underbara maten, njut av makalöst vackra stränder och otaliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga!