search

Semesterbostäder i Aten

Upptäck den antika stadens alla möjligheter

Den anrika staden Aten har du säkert hört talas om, antingen som historisk stad i antiken och filosofins vagga eller som semesterdestination. Staden är en fantastisk semesterdestination för alla åldrar och att hyra semesterlägenhet i Aten gör att du kan njuta av stadens alla möjligheter samtidigt som du har härlig privatsfär och kan gestalta semestern i din egen takt.

Välkommen till historiska Aten i Grekland

Sevärdheter och historia

Från våra semesterbostäder i Aten har du nära till alla sevärdheter och fornlämningar, till förvånansvärt bra shopping och till både traditionella och moderna restauranger. Besök t.ex. Akropolis, den gamla stan Plaka, Dionysosteatern och de många ruinerna i området, hamnen, stränderna och de vackra omgivande byarna och du kommer att få en härlig semester.

I stadsdelen Kolonaki visar modebutikerna upp sig och i du hittar marknader och saluhallar för alla smaker som ofta har förmånliga priser. Vill du lyxa till det tar du dig snabbt från våra semesterlägenheter i Aten till stadsdelen Kiffisias, där du kan shoppa och må gott i stans finaste stadsdel.

Förstklassiga grekiska matupplevelser

Med våra semesterlägenheter i Aten kan du upptäcka hela staden och många museer, tavernor och restauranger. Just bland restaurangerna och tavernorna kommer du att bli förvånad över mångfalden av traditionella, små tavernor och lyxiga krogar och restauranger med riktiga kulinariska mästerverk, njut exempelvis av inhemska delikatesser som souvlaki, moussaka, tzatziki och ostpaj. Ofta ackompanjerat av den levande musikscenen och både stora och små artister. Passa på att njuta av mångfalden genom att hyra semesterlägenhet i Aten!

Genom att hyra semesterlägenhet i Aten kan du också enkelt ta en utflykt till Lykavittos, kalkstensklippan som är Atens högsta punkt. Här ligger t.ex. Agios Giorgos kapell och du har en magnifik utsikt över staden. Vill du ha en längre utflykt så går det färjor och flygbåtar från Atens hamnstad Pireus till hela den grekiska övärlden och bad och sol, vattensporter, dykning och mycket mer i det klara vattnet.

Från hamn i Aten på Greklands fastland

Hyr semesterbostad i Aten hos NOVASOL

Hos NOVASOL kan du bekvämt hyra hus på grekiska fastlandet och semesterbostäder i Aten. I vårt stora utbud av semesterhus och – lägenheter över hela Europa är vi säkra att alla kan hitta ett drömboende.

Välkommen att hyra semesterbostad i Aten hos NOVASOL!