search

Hyra stuga Aabenraa

När ni väljer att hyra stuga i Aabenraa säkrar ni en semester fylld med härlig natur, kulturhistoriska upplevelser och närhet till kontinentens storstäder.

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Aabenraa i Danmark. Blir du nyfiken på att se mer av södra Jylland så hittar du alla våra semesterboenden i området här!

 

Åk iväg på roliga familjeupplevelser från er stuga i Aabenraa

En fördel med att hyra semesterboende i Aabenraa är att ni har nära till roliga äventyr. Många av upplevelserna passar alla i hela familjen.

Om ni vill utmana er ska ni besöka HighPark. Här kan ni både vandra och åka linbana uppe bland trädtopparna. Som en bonus får ni rabatt hos HighPark när ni är gäster hos NOVASOL! 

Ni kan också åka till den vackra ön Als och besöka upplevelseparken UNIVERSE. Här kan hela familjen gå på upptäcktsfärd i naturvetenskapens och teknikens tecken. Även hos UNIVERSE har ni en härlig rabatt att se fram emot som NOVASOL-gäster!

Från er stuga i Aabenraa har ni nära till städerna Gråsten, Flensburg och Sönderborg. I dessa städer kan ni botanisera bland både mysiga butiker och restauranger. 

 

Strand och hav nära ert semesterboende i Aabenraa

Aabenraa ligger vackert precis vid en fjord. Det gör att många av semesterhusen här har en fantastisk utsikt över fjorden och ligger nära massor av stränder som ni kan besöka när badsuget slår till!

 

Njut av stranden när du hyr stuga i Aabenraa

 

Stranden närmast Aabenraa heter Sønderstrand och här kan ni njuta av sol och svalkande dopp i havet. Stranden är barnvänlig och passar familjen med mycket spring i benen. Här finns nämligen både en lekplats och en beachvolley-bana. Ett stort plus är att stranden också är handikappvänlig.

Andra stränder värda ett besök är: 

  • Skarrev Strand: en bred strand ca 10 km från Aabenraa
  • Loddenhøj Strand: ca 12 km norrut hittar ni denna lilla, lilla pärla till strand!
  • Genner Strand: Ligger precis vid Kalvø och är förbunden till fastlandet via en fördämning. Här borde ni ta en promenad på den 1,5 km långa naturstigen runt ön.

 

Varför hyra en stuga i Aabenraa hos NOVASOL?

Aabenraa passar perfekt för er som vill njuta av en semester i Danmark med plats till både avkoppling och äventyr. När ni hyr ett semesterboende i Aabenraa med NOVASOL har ni friheten att planera er resa precis som ni själva vill.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan – både före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra stuga i Aabenraa med oss.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. 

När ni bestämt er för att hyra en sommarstuga i Aabenraa kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida.

Välkommen till att hyra stuga i Aabenraa, Danmark!