Hyra stuga Höjer

I Södra Jylland hittar vi den lilla pittoreska byn Höjer, som bjuder på autentisk stämning och idylliska miljöer. Här har ni rikt med utflyktsmöjligheter som passar alla i hela familjen. Höjer ligger bra placerat om ni vill utforska södra Jylland och är endast 10 kilometer från den tyska gränsen. 

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Höjer i Danmark. Blir du nyfiken på att se mer av södra Jylland så hittar du alla våra semesterboenden i området här!

Lej sommerhus i Højer ved Vadehavet

Populära semesterhus i Højer

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Højer

Loading...

Semesterhus med pool i Højer

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Højer

Loading...

Upplevelser för hela familjen i Höjer

Det finns många anledningar till att hyra stuga i Höjer. Här har ni nära till roliga äventyr för hela familjen i både stads- och naturmiljö. 

Den mest populära attraktionen är Höjer Mölle, som skapar en romantisk stämning i byn. Den holländska möllan är byggd 1857 och huserar idag museum.

Nära till vacker natur omkring Höjer

När ni väljer ett semesterboende i Höjer är ni omgivna av en enastående natur. Bland annat så kan ni uppleva fågelskådning, se sälar eller åka på ostronsafari. Om du spelar golf så är där ett stort urval av golfbanor, och gillar du fiske kan du prova lyckan i områdets sjöar och åar. 

Nationalpark Vadehavet är med på UNESCOs världsarvslista och är hemvist för många upplevelser och aktiviteter, så avsätt gott om tid för denna pärla! Snöra på er vandringskängorna, packa en smarrig matsäck och upptäck marsklandet till fots. Ni kan också upptäcka området på cykel, eller varför inte på en guidad ridtur?  

Här kan ni också se det unika naturfenomenet ”sort sol”, som är när tusenvis av starar lättar iväg samtidigt. Detta makalösa naturfenomen kan upplevas både på våren och hösten.  

Nära Höjer finns det gott om badmöjligheter. Bara ett stenkast bort ligger barnvänliga stranden Emmerlev Klev där hela familjen kan njuta av en härlig dag på stranden. Med en kort bilresa kan ni ta er till Römö, där ni kan sola och bada på vidunderliga stränder.

Varför hyra en stuga i Höjer hos NOVASOL?

En av fördelarna med att hyra en stuga är att ni har friheten att skräddarsy er perfekta semester! Med en stuga i Höjer som bas har ni ett ultimat läge för att upptäcka resten av södra Jylland.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan – både före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra stuga i Höjer med oss. 

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.  

När ni bestämt er för att hyra en sommarstuga i Höjer kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida. 

Välkommen till att hyra stuga i Höjer, Danmark!