Stugor i Hejlsminde

Stränderna och den omväxlande naturen gör Sydostjylland till något särskilt och våra vackra stugor i Hejlsminde låter dig njuta av den i din egen takt. Kullar, dalar, stora gröna områden och de vackra bokskogarna, som växer ända ner till vattnet är en upplevelse. Området har flera spännande historiska sevärdheter och aktiviteter för både barn och vuxna att gestalta sin drömsemester.

Hejlsminde har ett av Danmarks bästa sportfiskeområde

Populära semesterhus i Hejlsminde

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hejlsminde

Loading...

Semesterhus med pool i Hejlsminde

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hejlsminde

Loading...

Från sportfiskare till barnfamiljer

I Sydjylland finns det alltid något att göra för både barn och vuxna. Det finns bra badmöjligheter med barnvänliga stränder och hög vattenkvalitet, aktiviteter som vindsurfing och golf, alldeles runt knuten när du bor i någon av våra stugor i Hejlsminde. De vackra vägarna lockar också till cykelutflykter och vandring i underbar natur, på så sätt kan du som vill hyra stuga i Hejlsminde varva lugn avkoppling med härlig motion för en riktigt skön semester!

Området runt våra stugor i Hejlsminde har också ett av landets bästa sportfiskeområden. Vid Skamlingsbanken ligger Europas största dykcentrum med ett vattendjup på 80 meter. Här finns det dessutom båtuthyrning så att du får ännu bättre chanser att fiska och nyttja alla andra möjligheter som området erbjuder. Med någon av våra semesterbostäder på södra Jylland behöver du aldrig ha tråkigt.

På bara en timme med bil når du som bestämt dig att hyra stuga i Hejlsminde också utflyktsmål som t.ex. Legoland, Löveparken i Givskud, Hjemsted Oldtidspark och Sommerland Syd. På så sätt kan vi lova att verkligen hela sällskapet kan hitta något att göra för att förgylla semestern. Även Haderslev och Koldinghus bjuder på flera intressanta sevärdheter som du bekvämt kan besöka med ett semesterhus i Hejlsminde, här finns många historiskt intressanta platser som låter dig följa landets utveckling från istiden och framåt.

Upplev Hejlsminde med ett semesterhus

Här hos NOVASOL hittar du en uppsjö av olika semesterhus och stugor på södra Jylland, och även här i Hejlsminde kan du välja mellan moderna lyxhus med alla bekvämligheter eller mer traditionella stugor för dig som mest vill vara ute och tillbringa mindre tid inomhus. På vår hemsida kan du både söka efter alla våra semesterhus, du kan med några klick specificera just dina önskemål och sålla fram hus som passar just dig, och boka direkt online.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Hejlsminde!