Hyra stuga Flovt Strand

I Haderslev hittar vi det lilla området Flovt Strand. Här kan ni njuta av lata sommardagar med familjen eller tillsammans med vännerna.  

Den 400 meter långa stranden är mjuk och fin med väldigt lite stenar. Här kan alla få en härlig dag på stranden, oavsett om man befinner sig nere i vattnet eller på land.  

Här bjuds det också på vacker natur. Vid stranden ligger där ett stort naturområde och även ett naturreservat.  

Blir du nyfiken på att se mer av södra Jylland så hittar du alla våra semesterboenden i området här!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Flovt Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Flovt Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Flovt Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Flovt Strand

Loading...

Hyra semesterboende i Flovt Strand

När du hyr ett semesterboende i Flovt Strand så blir det garanterat ”en dag på stranden”! 

Starta dagen med en härlig morgonpromenad i vattenbrynet. Vinden är ljummen och doftar av hav. Här har du gott om tid att njuta av sommarens fridfulla och stilla morgon som sakta vaknar till liv. Turen vänder tillbaka till en läcker frukost på terrassen i sällskap av fågelkvitter och glada skratt.  

Framför er har ni en heldag på stranden. Med bestämda steg följer ni stigen ner till stranden. Strandväskan är packad med färgglada badlakan, kaffe i termos, vattenmelon och nybakta kanelbullar.  

Kanske kommer ni spela strandtennis, bygga sandslott, njuta av svalkade dopp i det blå eller kanske bara njuta av en bra bok i den svalkande skuggan?  

När ni hyr stuga i Flovt Strand kan ni också komma iväg på mysiga sommaräventyr. Här finns ett stort och varierat urval av restauranger i hela området, där ni kan upptäcka många av syd-jyllands specialiteter.  

Nära Flovt Strand ligger den lilla ön Årø, som ni kommer till med en knappt 8 minuter lång tur med färja. Detta är en liten idyllisk naturpärla, där ni bland annat kan smaka på lokalt producerade råvaror och besöka öns vingård.  

En annan fördel med att hyra semesterboende i Flovt Strand är att ni har nära till roliga äventyr.

Efter lata dagar på stranden kan ni till exempel prova på bågskytte på Pamhule Jagt, där de har en 3D bana. Utrustning finns att låna och ni kan få guidning av en erfaren instruktör. 

Nära Haderslev kan ni också prova på den populära sporten frisbeegolf (disc golf på danska). Vid Haderslev hittar ni två banor där ni kan prova på er styrka och precision.

Varför hyra en stuga i Flovt Strand hos NOVASOL?

Flovt Strand passar perfekt för dig som vill ha nära till strand och bad. Här kan ni njuta av friheten i naturen och skapa just er perfekta semester med familj eller vänner.

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Flovt Strand och Haderslev i Danmark. 

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan – både före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Flovt Strand med oss. 

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

När ni bestämt er för att hyra en sommarstuga i Flovt Strand kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida eller via telefon. 

Välkommen till att hyra stuga i Flovt Strand, Danmark!