Hyra hus vid Binderup Strand

Tillbringa en semester i ett semesterhus vid Binderup Strand och njut av de natursköna omgivningarna. Skog, strand och hav är landskapet runt ditt privata semesterboende - du kan knappt inte få en bättre grund än detta under en semester på södra Jylland. Hos oss på NOVASOl kan du hyra hus vid Binderup Strand direkt online eller genom att ringa till vår Gästservice.

Ett semesterhus vid Binderup Strand i Danmark

Populära semesterhus i Binderup Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Binderup Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Binderup Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Binderup Strand

Loading...

Naturen kring stugorna vid Binderup Strand

Skamlingsbanken är den högsta punkten i södra Jylland på 113 m ö.h. Skamlingsbanken är omgiven av vacker natur med böljande kullar och frodiga skogar. När du kommer till toppen blir du belönad med den vackraste utsikten mot Fyn över Lillebältet och långt in i södra Jylland. Skamlingsbanken är ett mycket trevligt utflyktsmål. Här finns parkering och bra ställen att äta lunch på, medan den vackra utsikten kan njutas av.

I Stendrups skogar kan du både njuta av den vackra naturen och se andra historiska monument som dateras till medeltiden. Vid Stendrup skog finns också en riktigt fin strand med b.la. kiosk, kafé, badplats och toaletter. Efter en härlig sommarvandring i skogen kommer ett uppfriskande dopp att passa perfekt. Är du på semester vid Binderup Strand på hösten, kan du avsluta dagens promenad längs stranden, på jakt efter fina stenar och andra spännande skatter från havet.

Det finns en mängd bra vandringsleder i området, bland annat stigen från Binderup Strand till Skamlingsbanken. I området kring Binderup Strand, kommer alla som älskar naturen att ha en underbar tid i en stuga i södra Jylland.

Stuga nära havet vid Binderup Strand, Sydjylland

Njut av din semester vid havet

Nedanför Skamlingsbanken hittar du den vackra Binderup Strand. Grunt vatten och en mjuk sandbotten gör stranden barnvänlig. Du kan hoppa i böljan blå från bryggan eller sakta vada ut i vattnet. 

På stranden finns ett bra gräsyta som kan användas för picknick i gräset, bollspel eller bara njuta en sommarkväll av utsikten och lugnande havet. På stranden finns också toaletter, kiosk och rullstolsramp.

Du kan också enkelt nå andra bra stränder nära ditt semesterhus vid Binderup Strand. Norr om Binderup Strand finns den barnvänliga Bjert strand med både brygga, parkeringsplatser och toaletter. Om du åker söderut rekommenderar vi en tur till Hejlsminde strand. Här hittar du en mycket bred strand med gott om utrymme och aktiviteter som beachvolleyboll. Stranden ligger vid marinan i centrum av Hejlsminde.

Många som vill hyra hus i Danmark, och särskilt under sommarsäsongen, vill gärna bo så nära havet och de fina danska stränderna som möjligt. Det betyder också att det är semesterboende nära havet som alltid bokas först. Om du också vill tillbringa en semester vid havet i Danmark rekommenderar vi att du bokar din stuga i snarast så att du är säker på att få ditt drömsemesterboende. På hösten och vintersäsongen är närheten till vattnet också eftertraktat, men mängden semesterfirare är inte lika stor som på sommaren.

Ta en tur till Kolding

Från våra stugor vid Binderup Strand finns det många möjligheter till spännande utflykter runt södra Jylland. Vi rekommenderar definitivt att du spenderar en dag eller två för att utforska Kolding. Bilresan från Binderup Strand till Kolding tar ca. 20 min. Kolding erbjuder en mängd attraktioner och är en vacker stad, som alltid är underbar att promenera i. 

Slottet Koldinghus är stadens landsmärke och en bra attraktion för både vuxna och barn. Här ordnas ofta olika evenemang. Ta en rundtur kring slottssjön och strosa på de mysiga gatorna, med många affärer och restauranger. Konst och kultur är också en hög prioritet i Kolding. Här finns mycket att uppleva för både familjen och för par.

Bra familjeattraktioner och upplevelser nära Binderup Strand

Från Binderup Strand är det inte långt till en av Danmarks främsta attraktioner – LEGOLAND. Resan dit tar ca. 1 timme. Här finns något för alla; Stora rutschkanor, karuseller för de små och den trevliga Ministaden med alla möjliga LEGO modeller. Du borde utan tvekan också besöka upplevelsecentret LEGO HOUSE i Billund stad. Den vackra byggnaden är full av LEGO i alla former och storlekar. Här finns imponerande modeller, roliga aktiviteter, bra utställningar och LEGO att bygga med. Båda attraktionerna har upplevelser så det räcker för en hel dag, så var noga med att ta det med i planeringen när du planerar semestern i ett semesterhus i Danmark.

Många åker också över gränsen till Tyskland från sitt semesterhus på Sydjylland. För många är shoppingturen till en av de många stormarknaderna vid gränsen en obligatorisk del av en semestervistelse i södra Jylland. För familjer med barn kan det vara en av semesterens höjdpunkter när de står framför de många och långa hyllorna med alla möjliga läckerheter. I gränsområdet kan du också besöka vackra Flensburg med den mysiga hamnen eller gå till Christiansfeld och smaka den läckra pepparkakan som staden är så känd för.

Boka boende vid Binderup Strand hos NOVASOL

Överallt i Danmark hittar du privata hus att hyra. Vi har en lång tradition att stuguthyrning, och lyckligtvis väljer många sommarhusägare att göra sitt semesterparadis tillgängligt för andra. Vid Binderup Strand hyrs flera olika typer av semesterhus. Välj att hyra hus alldeles vid havet, eller ett semesterhus med inomhuspool eller ett boende där du får ha med hund

Många av stugorna vid Binderup Strand är utrustade med ett fint spa-bad. Spat ger välbefinnande för kropp och själ och speciellt under de kalla månaderna kommer spa att vara en extra lyx under semestern. Efter en härlig promenad i den fina havsbrisen är några timmar i det bubblande varmvattnet helt perfekt.

Några av våra semesterbostäder vid Binderup Strand är anslutna till en närliggande vattenland, där alla semesterfirare har gratis inträde. Vid Binderup Strand är det vanligtvis Slotssø Badet i Kolding som kan användas under semestern.