Hyra stuga Gråsten

I södra Jylland hittar vi den lilla staden Gråsten, omgiven av skogsklädda landskap och vackra små sjöar.

Här kan ni sätta guldkant på er semester och uppleva historiens förgyllda vingslag. Orten är byggd runt Gråsten Slott, som är den danska kungafamiljens sommarresidens.

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Gråsten i Danmark. Blir du nyfiken på att se mer av södra Jylland så hittar du alla våra semesterboenden i området här!

Ta med familien til UNIVERSE opplevelsespark

Populära semesterhus i Gråsten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gråsten

Loading...

Semesterhus med pool i Gråsten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gråsten

Loading...

Aktiviteter när ni hyr semesterboende i Gråsten

En fördel med att hyra semesterboende i Gråsten är att ni har nära till roliga äventyr. 

Den största attraktionen är Gråsten Slott och den romantiskt vackra slottsträdgården Gråsten Slotshave, som är hela 99 000 m2 stor! Trädgården håller öppet året runt när kungafamiljen själva inte är på slottet.  

Slottsträdgården angränsar också till skogsområdet Gråstensskovene. Här kan ni åka en kunglig tur med häst och vagn. Är ni aktiva finns där cyklar att hyra, eller så snörar ni på er vandringsskorna, packar en smarrig matsäck och upptäcker skogens 14 sevärdheter till fots.  

I Gråsten hålls varje år den traditionella äppelfestivalen, där man firar det danska nationaläpplet. Smaka på allt från danskt ”æbleflæsk” till äppelkakor, eller varför inte äppelsnaps och äpplemust? Här är också gott om olika äppelaktiviteter för hela familjen.  

När ni hyr stuga i Gråsten får ni inte missa klassikern – ett ”sydjyskt” kaffebord. Här kan ni frossa i mer än 29 slags kakor och läckra bakelser. Sötsuget hos den kaktokige blir garanterat tillfredsställt!  

Nära Gråsten finns det gott om badmöjligheter. Bara ett stenkast bort från Gråsten ligger Flensborg Fjord, vars kuststräcka är fylld av härliga upplevelser och vackra utsikter. Besök till exempel Alnor strandpark, som är barnvänligt och passar er med småttingar i familjen. Åk på en utflykt till den lilla ön Als, där ni kan sola och bada på öns härliga strand.

Varför hyra en stuga i Gråsten hos NOVASOL?

Gråsten passar perfekt för dig som vill njuta av vacker natur och ha nära till kontinentens storstäder. Här hittar ni en perfekt blandning av lata sommardagar, kulturrika upplevelser och levande städer. 

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan – både före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra stuga i Gråsten med oss. 

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.  

När ni bestämt er för att hyra en sommarstuga i Gråsten kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida eller via telefon. 

Välkommen till att hyra stuga i Gråsten, Danmark!