search

Hyra stuga Havneby

När du hyr en stuga i Havneby på fantastiska Römö bor ni nära hav och strand! Spendera en skön semester i något av våra många och fantastiska hus kring Havneby. Här bor ni längst söderut på Römö i ett område med sommarstugor och sandstränder.

Trots att ni bor på denna fantastiska semester-ö så kommer ni lätt över till fastlandet igen och kan ta del av de många äventyr som finns på södra Jylland!

Såsom att ni även är tätt på den tyska gränsen. Ni kan därför enkelt åka på dagsutflykter till mindre byar och intressanta städer som finns nära den dansk-tyska gränsen.

I Havneby och runt på Römö finns det ett flertal mindre restauranger och caféer om ni blir sugna på en lunch eller middag.

Att kunna bo tätt på stranden är en av de sakerna som många verkligen uppskattar med sin semester. Att ni dessutom bestämmer helt över era dagar och kan styra ert schema precis som ni vill gör inte saker sämre!

Åk på semester till Havneby

När ni hyr ett semesterboende i Havneby kommer ni inte bli besvikna. Ni bor nära havet och har tillgång till badstrand tätt på ert boende.
Här får ni en skön semester, nära havet och vacker natur. Glöm inte ta med cykeln som kan vara ett perfekt transportmedel runt på ön.

Ni kommer på så vis tätare på den vackra naturen och kan se saker under era cykelturer mellan stranden och ert boende.
Gillar ni vindsurfing eller att flyga drake så har ni riktigt bra förutsättningar för detta på Römö.

Havneby är ett populärt ställe att semestra på. Danskar och många tyskar reser hit för att uppleva de fantastiska sandstränderna som finns på Römö och på västkusten i Danmark.

NOVASOL har ett eget servicekontor på Römö om ni har några frågor om vad som sker i området eller något annat gällande ert semesterboende.

 

Hyra stuga Havneby

 

Varför hyra en stuga i Havneby hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Havneby och längs med kusten i södra Jylland.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.
På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Havneby med NOVASOL.
När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Havneby kan ni enkelt genomföra en bokning här på vår hemsida!

Välkommen till att hyra stuga i Havneby, Danmark!