search

Stugor i Ryfylke

Upplev den storslagna naturen

Upplev Norges storslagna natur genom att hyra stuga i Ryfylke. Regionens är känd för sitt överväldigande vackra landskap. Naturen är full av kontrast med vikar, skärgård, djupa fjordar och höga fjäll. De populära turistmålen Preikestolen och Lysefjorden finns i Ryfylke.

Ryfylke ligger i den östra delen av Rogaland län. Här finns städerna Jörpeland, Tau, Hjelmeland, Sand, Sauda och Judaberg. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Rogaland och ta del av det vackra landskapet.

 

 

Besök Preikestolen och Lysefjorden

Besöker du Ryfylke får du inte missa naturfenomenen Preikestolen och Lysefjorden. NOVASOL har flera stugor i Norge för dig som vill ta del av den sagolika naturen. Klippan Preikestolen är beläget 604 meter över den vackra Lysefjorden. Den vackra utsikten gör att den två timmar långa vandringen är värd varenda steg. Här får du en helt fantastisk panoramautsikt över fjorden. Även Kjerag och andra platser längs fjorden och i de grönskade dalarna ger en vacker utsikt över Lysefjorden. Det går flera kryssningar på den fina Lysefjorden för dig som vill uppleva Ryfylke från vattnet.

Vill du en ha en aktiv och fartfylld semester är Ryfylke ett givet val. Här kan du klättra i klippor, vandra på de fina vandringslederna, cykla på öarna och bada i de vackra fjordarna. Genom att hyra stuga i Ryfylke har du nära till flera roliga aktiviteter på din semester.

I Ryfylke finns även en spännande historia för den historieintresserade. NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Ryfylke för dig som vill ta del av Norges intressanta historia på semestern. På Solbakk finns hällristningar som visar hur viktiga båtarna var för människor längs fjordarna förr i tiden. Det finns även ett museum i Ryfylke med massor av spännande historia.

Som stugförmedling i Norge kan NOVASOL erbjuda flera stugor omgiven av den storslagna naturen. Genom att hyra stuga i Ryfylke är du nära några av Norges mest storslagna naturfenomen.