search

Hyra stuga i Håbo

Välkommen att hyra stuga i Håbo med NOVASOL.

I Håbo kommun ligger Bålsta tätort och hit kan ni enkelt ta er för att handla in till stugan eller om ni behöver något annat till er semester. Här kan ni också äta en god lunch eller ta en semester-fika när ni behöver lite luft.

När ni hyr stuga i Bålsta och Håbo så bor ni alltid tätt på vatten. I området har ni bland annat Mälaren och ett antal andra sjöar.

Ni har också nära till flera stigar och leder där ni kan cykla och motionera. För dig som gillar att vandra och uppleva naturen så kan ni enkelt göra detta i Håbo och i området kring Bålsta. Både lite längre utflykter och kortare äventyr.

Ta er till exempel till Biskops-Arnö och vandra i den vackra miljön på en utmärkt stig. Hit kommer ni enkelt med bil eller buss från Bålsta. Ett perfekt litet äventyr för en förmiddagstur tillsammans med ditt sällskap.

Stugor i Bålsta och Håbo

När du hyr stuga i Bålsta och Håbo kan du enkelt ta dig in till huvudstaden med tåg. Från Bålsta station tar det ca 30 minuter med tåget och ni kommer hela vägen in till centralstationen. På så vis får ni enkelt det goda av två världar. Lugnet och mys i stugan men nära till puls och liv i vår fantastiska huvudstad.

Här finns det alla möjligheter till att hitta på något roligt, oavsett vilket sällskap ni är i. Ta en tur på skansen eller Gröna Lund med familjen. Gå på shoppingtur med vännerna och ät fantastisk mat på någon av de många restauranger som finns i staden. Upplev kultur och konst på flera intressanta gallerier och museer.

Ni kan också ta er norrut till Uppsala och se den fantastiska domkyrkan eller se de fornlämningar från vikingatiden som finns i staden.

Varför hyra en stuga i Bålsta, Håbo hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Uppsala län, du hittar dem här!
På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Bålsta, Håbo med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Håbo kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen!