Stugor i Östhammar

I Uppland, i Uppsala län, och Roslagen ligger den idylliska skärgårdsorten Östhammar. Östhammar består av tusentals öar och har en kuststräcka på över 4 000 kilometer, perfekt för en semester i skärgården. Hyr en stuga i Stockholms skärgård och Östhammar och njut av en rofylld semester vid havet. Östhammar bjuder på ett härligt lugn nära vackert landskap och havet.

Badliv i Roslagen där Östhammar ligger

Aktiviteter i Östhammar

Upplev Östhammar på bästa sätt som passar dig – alternativen är många. Området erbjuder flertalet båtplatser att hyra för dig som planerar att komma med egen båt. Önskas båt att hyra på plats, finns också möjligheten. Fiskemöjligheterna i området är goda, både i områdets alla sjöar och vid kusten i havet. Hyrning av kanot, för att ta en härlig paddeltur på semestern, finns också för den som önskar uppleva vattnet på bästa sätt. Paddelområden finns både inom- och utomskärs, beroende på erfarenhet.

Badmöjligheter finns i området för alla. Flertalet barnvänliga stränder och friluftsbad finns att hitta, förutom badplatser med brygga och klippor. Maxa semestern genom att hyra cykel i Östhammar och ta dig enkelt fram från badställe till badställe. Varför inte cykla ner till kusten för en härlig picknick?

Vandringsleder och motionsspår finns det gott om i Östhammar och området omkring. Vandra genom skog och mark, längs med myrar som har gott om hjortron på hösten. Upplandsleden är 40 mil lång, så landskap att upptäcka på semestern finns det gott om!

Upplevelser i området

Östhammar är känt för sina söta små trähus, och var redan under 1800-talet ett känt turistmål. Flertalet härliga restauranger, herrgårdar, caféer och uteserveringar finns att välja mellan i området för att förgylla semesterdagarna och -kvällarna. Kring Rådhuset och torget finns små butiker och det charmiga området är värt att strosa igenom.

Östhammar stad bjuder på en rik historia som kan tas del av på många olika sätt på semestern. Sjötorget är den perfekta platsen för en picknick, och här finns dessutom en lekpark för de yngsta i familjen. Östhammar är grönskande och mysigt och kommer säkerligen charma med sin skärgårdsidyll.

För den som önskar lite mer stadspuls på semestern, är Uppsala endast cirka 65 km från Östhammar. Perfekt för en dagsutflykt.

Välkommen att hyra stuga i Östhammar

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Östhammar, Roslagen för den perfekta skärgårdssemestern där det finns någonting för alla. Boka direkt här via vår hemsida. Du kan anpassa din sökning enkelt med hjälp av våra sökkriterier. På så sätt kan du vara säker på att hitta den perfekta stugan för dig och ditt resesällskap.

När du bokar din stuga i Uppsala län hos NOVASOL så gör du det i vetskap om att du bokar till det bästa priset. Detta då vi har bästa pris-garanti. När du bokar direkt genom oss så ingår även vårt Trygghetspaket. Helt utan extra kostnad. Allt detta och mer kan du läsa i detalj om i våra Hyresvillkor.

På NOVASOL vill vi vara lokala och lära känna de stugor vi hyr ut. Därför besöker en av våra medarbetare varje stuga innan den tas in i sortimentet. Vi kallar detta för kvalitetssäkrad stuguthyrning. Detta då det ger dig som bokar en trygghet i att veta attt informationen här på hemsida är korrekt. På NOVASOL stugförmedling hälsar vi dig varmt välkommen till Roslagen och våra stugor i Östhammar!