Hyra stuga Enköping

Välkommen att hyra en stuga i Enköping med omnejd på NOVASOL!

Vi erbjuder ett antal stugor utanför Enköping och dess omnejd i vacker natur. Hit kommer ni för att kunna njuta av skön natur men med närhet till flera städer.

Det lurar alltid en dagsutflykt runtom hörnet vilket är givet för att ni ska få en rolig och händelserik vistelse under semestern.

Besök den vackra slottsparken eller besök några av de slott som finns i området, exempelvis Grönsöö slott!

Det finns också ett några gårdsbutiker med närodlad och närproducerad mat i området. Dessa är perfekt för dig som har ett stort intresse för mat och lägger extra vikt på vart den kommer ifrån. Vill ni ut och äta så finns det också några riktigt bra restauranger i Enköping med omnejd som absolut kan vara värt ett besök.

Hyra stuga Enköping

Bad eller stad?

Enköping är omgivet av en mycket vacker natur med flera badställen och vackra parker att besöka. Blir ni sugna på andra äventyr så befinner ni er tätt på flera städer såsom Uppsala, Västerås och den svenska huvudstaden.

Bara där har ni tre riktigt bra och mysiga utflykter som kan komma väl till pass om ni blir lite rastlösa. Speciellt Stockholm som är en perfekt utflykt oavsett årstid.

Här kan ni finna lite mer information i vår artikel om olika aktiviteter att hitta på i Stockholmsområdet.

Om ni inte sett domkyrkan i Uppsala är också den i sig självt väl värd varje minut som det tar att ta sig mot staden.

Att det finns flera alternativ tätt på ert boende gör det lättare om ni har mycket energi och lust till att se och uppleva nya saker. Bara det är en viktig del i att resa.

En av de absolut bästa delarna i att hyra stuga eller ett semesterboende är att kunna göra saker helt på era villkor. Ni äter frukost när ni vill utan att trängas med massa andra i den klassiska morgonbuffén.

Vill ni bara sova och njuta av lugnet och den friska luften så gör ni det. Kanske ser ni fram emot att sitta uppe lite extra länge, spela spel och grilla? Gör det bara.

Att umgås och vara med varandra är en av de absolut största anledningarna till att många väljer att hyra en stuga på NOVASOL.

Välkommen till våra stugor i Enköping med omnejd

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Enköping och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa en trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Enköping genom NOVASOL.

När ni har bestämt er för av våra stugor i Enköping kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!