search

Hyra stuga i Hällefors

Hällefors är en liten ort i Örebro län. Här bor ni tätt på naturen och bland mängder av olika sjöar.

Hit kommer ni för att få en paus i vardagen. Här bor ni i en mysig miljö och det finns flera möjligheter i området till olika aktiviteter utomhus.

Behöver ni komma ner i varv efter en stressad period finns de rätta förutsättningarna här i området runt omkring Hällefors. Gå en tur i skogen, plocka lite bär eller svamp. Njut av frisk luft och bada om vädret tillåter.

Har stugan en trädgård så läs en bok, luta dig tillbaka och tänd grillen framåt kvällen. Kanske spela ett parti kubb tillsammans med resten av ert sällskap.

Ni bor även tätt på Grythyttan som har flera intressanta ställen att besöka och med en mycket stark matkultur i området.
Är ni intresserade av att se mer av området så hittar ni alla våra stugor i Örebro län här!

 

Hyra stuga Hällefors

 

Hyra semesterboende i Hällefors med omnejd

Tycker ni om att fiska så finns det gott om valmöjligheter i området runt och omkring Hällefors. Tänk bara på att de flesta ställen kräver fiskekort så se till att detta är införskaffat innan ni startar.

Ni bor dessutom tätt på landskapet Värmland med flera möjligheter till skidåkning om vintern och vandring eller mountainbike under sommaren.

Får ni lust att åka in till en stad och shoppa eller vandra runt så ligger Örebro ungefär en timme bort med bil.

Om ni är intresserade av historia så se till att göra ett besök på Örebro slott. Här kan ni besöka museum, vara med på guidade turer och få mer information om slottets anrika historia.

Örebro är även känt för många av de rockband som kommer från staden med internationella karriärer. Detta genomsyrar staden och dess kulturutbud.

 

Hyra stuga Hällefors

 

Varför hyra stuga i Hällefors med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Hällefors och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Hällefors med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Hällefors med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Hällefors!