search

Stugor i Köpingsvik

Upplev Öland genom att hyra stuga i populära Köpingsvik hos NOVASOL

Går planerna att hyra stuga i Köpingsvik på Öland för semestern så är du välkommen till oss på NOVASOL. Här på vår hemsida finner på ett härligt utbud av kvalitetssäkrade stugor på Öland och så även i Köpingsvik med omnejd.

Köpingsvik är beläget cirka 35 kilometer norrut efter det att du har passerat Ölandsbron och ungefär en halv mil norr om Borgholm. När du väljer att hyra stuga på Öland hos oss på NOVASOL, finns en rad olika attraktioner och sevärdheter att upptäcka på ön. Upptäck du med varför Öland är en av svenskarnas mest populära resmål. 

Boka ditt boende i Köpingsvik här hos oss och räkna sedan ner dagarna till din nästa Ölandsemester.

Upplev Köpingsvik med en stuga som bas

Upplev Öland med en stuga som bas

Om du väljer att hyra stuga i Köpingsvik på Öland under sommaren så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter. Många av dessa finns också i din direkta närhet.

I Köpingsvik med omnejd finns ett stort utbud av nöjesliv och närheten till Borgholm gör att du befinner dig i Ölands nöjesmetropol. Inne i Borgholm finns även en mängd butiker för alla intressen och en båthamn där du kan njuta av båtlivet i hamnen. Allt inom gång-, eller cykelavstånd. Föredrar du att färdas på sadel så finns här cykeluthyrning.

Du har även närhet till badstränder och fina poolanläggningar där du kan avnjuta några härliga semesterdagar. Ungefär 5 kilometer söder om Köpingsvik finner du Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden som båda är klassiker och väl värda ett besök. Från Köpingsvik är det heller inte långt till Lilla Alvaret där du kan strosa omkring och njuta av bland annat fågel och blomsterprakt. Är du intresserad av mogendans så hålls årligen en dansbandsvecka en halvmil norr om Köpingsvik vid Lundegård. Cirka 15 kilometer söderut, finner den golfintresserade Ekerums fina golfanläggning, där man med lätthet kan spendera några soliga dagar.

Boka boende nära stranden i Köpingsvik på Öland

Tips när du söker boende i Köpingsvik

Här på vår hemsida kan du boka ditt boende i Köpingsvik direkt online. Du kan filtrera din sökning efter vad som är viktiga önskemål för just dig. Kanske reser du till Öland med hund? Klicka i detta så visas alla stugor och semesterlägenheter som välkomnar husdjur. Och du, så länge maxgränsen hålls är de välkomna utan extra kostnad!

Du kan också klicka i hur nära vatten ditt boende ska ligga. Välj hur nära havet i Köpingsvik du föredrar att bo för att njuta av den härliga stranden. Ett bra tips är att först välja den reseperiod du är intresserad av att boka. Då visas enbart semesterbostäder som är lediga att boka under den valda perioden.

Väljer du att hyra stuga i Köpingsvik med just oss på NOVASOL, finns även fler fördelar. För att nämna några:

  • Vi har besökt varje boende innan intag
  • Vårt Trygghetspaket ingår automatiskt och kostnadsfritt
  • Säker och trygg bokning och betalning
  • Alltid någon att kontakta
Stor stuga i Köpingsvik för många personer

Kvalitetssäkrade stugor med direktbokning online

Under många år har vi arbetat med stugförmedling på Öland och har idag ett rikt och varierat utbud för dig att välja mellan. Utöver Köpingsvik har vi till exempel boende i Borgholm. Som Sveriges största stugförmedling är vi glada över att kunna erbjuda flera tusen stugor i Sverige för uthyrning.

Vi besiktigar samtliga stugor innan vi tar in dem i sortimentet för att säkerställa att du som bokar får korrekt information. Detta gäller även våra stugor i Köpingsvik. Så varför vänta? Gör en sökning redan nu för att se alla tillgängliga stugor i Köpingsvik