search

Stugor i Köpingsvik

Upplev Öland genom att hyra stuga i Köpingsvik hos NOVASOL

Går planerna att hyra stuga i Köpingsvik på Öland för semestern så är du välkommen till oss på NOVASOL. Här på vår hemsida finner på ett härligt utbud av kvalitetssäkrade stugor på Öland och så även i Köpingsvik med omnejd. Köpingsvik är beläget cirka 35 kilometer norrut efter det att du har passerat Ölandsbron och ungefär en halv mil norr om Borgholm. När du väljer att hyra stuga på Öland genom Novasol så finns det ett antal attraktioner och sevärdheter att upptäcka på ön. Upptäck du med varför Öland är en av svenskarnas mest populära resmål genom att hyra stuga i Köpingsvik.

Upplev Köpingsvik med en stuga som bas

Upplev Öland med en stuga i Köpingsvik

Om du väljer att hyra stuga i Köpingsvik på Öland under sommaren så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i din direkta närhet. I Köpingsvik med omnejd finns ett stort utbud av nöjesliv och närheten till Borgholm gör att du befinner dig i Ölands nöjesmetropol. Där finns även en mängd butiker för alla intressen och en båthamn där du kan njuta av båtlivet i hamnen. Allt inom gång-, eller cykelavstånd. Föredrar du att färdas på sadel så finns här cykeluthyrning. Du har även närhet till badstränder och fina poolanläggningar där du kan avnjuta några härliga semesterdagar. Ungefär 5 kilometer söder om Köpingsvik finner du Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden som båda är klassiker och väl värda ett besök. Från Köpingsvik är det heller inte långt till Lilla Alvaret där du kan strosa omkring och njuta av bland annat fågel och blomsterprakt. Är du intresserad av mogendans så hålls årligen en dansbandsvecka en halvmil norr om Köpingsvik vid Lundegård. Cirka 15 kilometer söder om Köpinsvik finner den golfintresserade Ekerums fina golfanläggning, där man med lätthet kan spendera några soliga dagar.

Kvalitetssäkrade stugor med direktbokning online

Under många år har vi arbetat med stugförmedling på Öland och har idag ett rikt och varierat utbud för dig att välja mellan. Som Sveriges största stugförmedling är vi glada över att kunna erbjuda över tusen stugor i södra Sverige. Vi besiktigar samtliga stugor innan vi tar in dem i sortimentet för att säkerställa att du som bokar får korrekt information. Detta gäller även våra stugor i Köpingsvik. Så varför vänta? Gör en sökning redan nu för att se alla tillgängliga stugor i Köpingsvik. Du kan boka din stuga direkt online eller genom att ringa till vår kundtjänst.