search

Stugor i Färjestaden

Upplev semesterön Öland genom att hyra stuga i Färjestaden hos oss på NOVASOL

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Färjestaden på Öland för semestern. Färjestaden är den centralort som du först möter då du kommer till Öland efter att du just startat med den första attraktionen - åka över Ölandsbron från Kalmar.

När du väljer att hyra någon av våra stugor i Färjestaden så finns det ett antal attraktioner och sevärdheter i din närhet. Njut av det vackra landskapet, stränderna eller varför inte besöka någon av de många attraktioner som erbjuds både för vuxen och barn.

Semester i Färjestaden, Öland

Sommarsemester i Färjestaden

Om du väljer att hyra stuga i Färjestaden på Öland under sommaren så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i din direkta närhet. Det finns ett antal restauranger och butiker inom gång-, eller cykelavstånd. Cykeluthyrning finns även för den som önskar det.

Du har närhet till fina badstränder och även poolanläggningar finns där du kan njuta av din och familjens ledighet. I utkanten av Färjestaden finns Ölands Djur- och Nöjespark med allt vad de har att erbjuda. Väljer du ett mera naturnära alternativ så är det endast cirka 5 km tills du ute på Ölands södra alvar med sitt unika djur-, och blomsterliv.

Är du golfintresserad så finns natursköna Saxnäs Golfbana endast 5 km från Färjestadens centrum. Cirka 10 km från centrum finner du också Haga Park som sedan många år är ett populärt mål för Vindsurfing.

Ifrån Färjestaden kan du även göra dagsutflykt till exempelvis Borgholm, cirka 30 km, som erbjuder allt från nöjes-, och affärsliv till kultur såsom Borgholms Slottruin och det kungliga Solliden. Färjestaden är beläget ungefär 50 km från Ölands södra udde med bland annat fyren Långe Jan samt drygt 85 km från norra udden med bland annat fyren Långe Erik. Orten är ett populärt mål för såväl gammal som ung med sin närhet till aktiviteter för alla smaker och intressen.

Stuga i Färjestaden på Öland

Sök och boka stugor direkt online

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling. När det kommer till stuguthyrning på Öland har vi lång erfarenhet sedan många år tillbaka. Vi är också glada över att kunna erbjuda stugor i Färjestaden med dess omgivning för uthyrning. Här på vår hemsida finner du ett rikt utbud av stugor på Öland att välja mellan med direktbokning online. Du kan filtrera din sökning efter vad just du vill ha. Kanske är det en stuga man får ta med hund till? Eller ska den ligga nära havet? Gör dina val för att få semestern så som just du vill ha den.

Vill du hyra stuga på Öland så bokar du tryggt i vetskap om att alla objekt har inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. När det kommer till stugförmedling på Öland så jobbar vi året om med att ta in nya objekt i sortimentet så om du söker på stugor idag och inte hittar något ledigt, kan det mycket väl finns nya objekt i morgon. Varmt välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Färjestaden på Öland.