search

Stugor i Buskerud

Semestra i det vackra Buskerud

NOVASOL har flera stugor i Buskerud nära både Oslo och Akershus. Här kan du njuta av en vacker natur i närheten av storstadens puls. Regionen Buskerud sträcker sig från Hurumlandet vid Oslofjorden vid sydöst och Drammensfjorden till Hemsedalsfjella och Hardangervidda i nordväst. NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning i Norge för dig som vill semestra i den fina regionen Buskerud och genom att hyra stuga i Nedre Buskerud kan du njuta av den vackra Oslofjorden.

 

Upplev Oslofjorden

Genom att hyra stuga i Buskerud kan du semestra vid Oslofjordens strand. Här finns flera fina skogsområden och jordbruk. Området är väldigt fint att både vandra och cykla i. Ta med familjen och gå på tur som norrmännen säger och upplev den vackra naturen i området. Buskerud har en väldigt vacker kuststräcka mot Oslofjorden. Passa på att stanna upp på semestern och njut av lugnet och den fina utsikten över Oslofjorden. NOVASOL har flera stugor vid Oslofjorden för dig som vill ta del av den 107 kilometer långa fjorden som stäcker sig från Oslo till Langesund på Telemark kust.

 

Njut av fina Norge

NOVASOL kan som stugförmedlare i Norge erbjuda stuguthyrning i Buskerud. Området kring Buskerud fungerar som en perfekt bas för din semester i Norge. Här har du inte långt till huvudstaden Oslo med sina många sevärdheter. Gör en dagsutflykt till Holmenkollen, Akerhus slott eller Kon-tiki muséet. Du har inte heller långt till Norges fantastiska natur. Området bjuder på det mesta du kan önska på din semester. Genom att hyra stuga i Buskerud kan du verkligen njuta av din Norgesemester.