Stugor i Hemsedal

Att hyra stuga i Hemsedal är en bra idé oavsett årstid. Bor du i en av alla stugor i Hemsedal kan du se fram emot fjäll och fisketurer på sommaren, skidåkning i mängder om vintern. Kontakta NOVASOL om du vill veta mer om stuguthyrning i Hemsedal.

Hemsedal ligger ungefär mitt emellan Oslo och Bergen i länet Buskerud. Här finns allt som du kan förvänta dig av vårt grannland. Vackra fjordar och snöklädda berg präglar landskapet där det finns ett hav av möjligheter för hela familjen - både sommar och vinter.

Ferienhaus Hallingdal-Hemsedal - Buskerud

Populära semesterhus i Hemsedal

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hemsedal

Loading...

Semesterhus med pool i Hemsedal

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hemsedal

Loading...

En aktiv semester i norska fjällen

Om du planerar att hyra stuga i Buskerud med familjen, ska du titta lite närmare på Hemsedal. Med en av NOVASOLs stugor i Hemsedal kan du se fram emot många timmar i slalombacken, långa turer med längdskidor och mysiga stunder framför brasan.

Och som i alla bra skidbyar finns det skön After Ski på de lokala värdshusen och kaféerna. Att hyra stuga i Hemsedal under sommaren är också populärt bland våra gäster.

Bor du i en av våra stugor i Hemsedal finns många olika aktiviteter att testa på som att vandra i den vackra naturen, cykla nedför fjällen, fiska, spela golf eller klättra.

Planera för Norgesemestern redan i dag

Funderar du på att hyra stuga i Hemsedal så kan NOVASOL glädja dig med ett brett utbud av stugor i Norge. Här på hemsidan finner du allt från enkelt utrustade stugor i Hemsedal till mer exklusiva boenden med till exempel en egen wellnessavdelning. Som stugförmedlare har NOVASOL många års erfarenhet av stuguthyrning i Hemsedal och oss kan du både kontakta om du har frågor innan och under vistelsen.

Alla våra stugor i Norges bergsområden är privatägda, vilket gör att samtliga bostäder i Hemsedal är unika. Har du redan nu hittat din drömstuga, så kan du passa på att hyra stuga i Hemsedal direkt online. NOVASOLs Norgestugor är mycket populära så det är dags att planera för semestern redan i dag. Förutom onlinebokning, går det även att hyra stuga via vår kundtjänst.

Varmt välkommen till oss när du vill hyra stuga i Hemsedal!