search

Boende i Aarhus

 

Danmarks nästa största stad

Välkommen till härliga Aarhus på östra Jylland. Denna fantastiska stad erbjuder en härlig atmosfär och många intressanta upplevelser för besökare. Läget vid havet i kombination med vattnet som flyter genom staden hjälper till att bygga upp en härlig atmosfär. 

Hos NOVASOL kan du boka boende i Aarhus men också strax utanför för dagsutflykter till staden. Bor du till exempel vid havet i Dyngby strand eller Skaering strand har du mindre än 3 mil till staden. Välkommen att hitta ditt nästa boende här hos oss på NOVASOL - Danmarks ledande förmedlare av kvalitetssäkrade semesterhus.

Aros i Aarhus

Aarhus - en semesterpärla

Aarhus är en fantastisk stad för besökare med massor av möjligheter för den perfekta semestern. Gamla stan, Aros konstmuseum, stranden, skog och havspool är bara några exempel på allt du finner i Aarhus. Ta en promenad på latinska kvarterets smala gator och njut av en kopp kaffe eller en lunch vid ån. En tur ner för Ströget i Aarhus passar perfekt för den som älskar shopping. Den som söker fart tar sig till Tivoli Frihedens åkattraktioner.

Något du inte får missa är ett besök till byggnaden Dokk1 som ligger centralt i Aarhus med arkitektur i världsklass. Bara att parkera bilen är en upplevelse i sig! Här rymms nämligen Europas största automatiska parkeringsanläggning med plats för 1000 bilar som skickas iväg under jord.

Europeisk Kulturhuvudstad 2017

Varje år utses två städer i EU till Europeiska Kulturhuvudstäder. Under 2017, hade Aarhus äran tillsammans med Pafos på Cypern. Tack vare detta sattes stor kulturell prägel på Aarhus av vilka många du kan uppleva. Överallt i staden finns kulturella upplevelser av olika slag.

Stugor i närheten av Aarhus

Det är inte bara i Aarhus det händer vilket du kommer märka om du hyr någon av våra stugor på Östjylland. I själva verket är hela Region Midtjylland inblandad i kulturhuvudstadsfirandet 2017 där bland annat Ebeltoft, Silkeborg och Ringkøbing-Skjerns kommuner bjuder på upplevelser och händelser. På NOVASOL har vi massor av härliga semesterhus och stugor i alla dessa områden så välkommen att hitta ditt nästa semesterboende redan idag och boka direkt här på hemsidan eller genom att ringa till oss.

Bild från gamla stan i Aarhus

NOVASOL i Danmark

Sedan starten 1968 har vi på NOVASOL hyrt ut stugor till semesterfirare. Idag är vi den största förmedlaren i Danmark med tusentals stugor och semesterhus över hela landet. Väljer du att hyra hus i Danmark, är det stor sannolikt att du kommer hämta nyckeln på ett av våra många servicekontor. Dessa är till för att ge dig en ännu bättre upplevelse av din semester i Danmark.