Boende i Torre-Pacheco

Välkommen till Torre-Pacheco i Spanien! Genom att boka boende i Torre-Pacheco genom oss på NOVASOL kan du få uppleva denna mångfasetterade stad som har mycket att erbjuda. Detta oavsett om du är naturälskare, mer kulturintresserad eller har något helt annat intresse. 

Här kan du till exempel se naturreservatet Cabezo Gordo eller besöka några av stadens historiska byggnader så som slottet Castillo de Ross. Ta en titt på vårt urval av semesterhus och lägenheter i Torre-Pacheco och få möjligheten att hitta ditt drömboende.

Ett boende i Torre-Pacheco

Populära semesterhus i Torre-Pacheco

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Torre-Pacheco

Loading...

Semesterhus med pool i Torre-Pacheco

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Torre-Pacheco

Loading...

Upplevelser nära ditt boende i Torre-Pacheco

Lägger du din semester i Torre-Pacheco kommer du få allt annat än tråkigt. Här kan du strosa runt i staden och ta del av dess historia. Bland annat kan du se pittoreska hus som bevarats från de lantbrukarfamiljer som var några av de första familjerna i staden. Eller ta en tur ut mot havet för ett dopp i det blå? En bilfärd på cirka 25 minuter tar dig till havet där du kan njuta av sol och bad i det varma klimatet.  

Staden i sig är ganska utspridd men har gott om prisvärda shoppingmöjligheter och restaurangupplevelser.

Är du sugen på att göra en dagsutflykt från ditt semesterhus är naturreservatet Cabezo Gordo ett tips. Detta spektakulära landskap, som också är bebott av en hel del fladdermöss, bjuder på grottor att utforska, berg att klättra i och långa promenadstråk där du får möjlighet att utforska vidderna. Ett riktigt semesteräventyr. 

Du kan även få ta del av stjärnklara nätter, klar himmel och en fantastisk utsikt över slätterna med alla dess sjöarna. Väljer du att ta hjälp av en guide lär du också få se en hel del arkeologiska fynd då Cabezo Gordo är en viktig arkeologisk plats. 

När du bokar boende i Torre-Pacheco bör du också ta dig tid till att se de 14 traditionella väderkvarnarna runt om i området. Några har till och med blivit restauranger som turister brukar uppskatta. Väderkvarnarna som är byggda mellan 18- och 1900-talet är en klassisk del av det spanska kulturarvet.

Semesterbostäder i Mar Menor golf resort nära Torre-Pacheco

Aktiviteter för alla smaker - från shopping till golf

I hjärtat av staden hittar du torget Calle mayor som med alla sina affärer bara väntar på att få stilla ditt  shoppingsug och på Plaza del Ayantamiento hålls flera sociala och kulturella aktiviteter nästan dagligen. Detta är en naturlig del av kommunen och det kan därför vara spännande att ta sig en titt här för att få ta del av mer lokala kulturupplevelser.

I närheten av staden hittar du även Mar Menor golf resort. Detta är en spektakulär golfanläggning och ett populärt utflyktsmål för dig som är intresserad av att gå en runda på din semester.

Boka boende i Torre-Pacheco med oss på NOVASOL

Här på vår hemsida kan du läsa mer om våra boenden i Torre-Pacheco. För att boka går det bra att göra det direkt på hemsidan, via telefon till kundservice eller mail.

Skulle du inte hitta det du söker i detta område så har vi gott om semesterhus och lägenheter för dig som söker boende i Murcia. Vi kan garantera att här finns något för alla i resesällskapet. 

Alla våra boenden kontrolleras av NOVASOLs personal innan de tas in i sortimentet. Detta gör det tryggt och säkert att boka via oss. Vi har dessutom ett trygghetspaket som ingår när ni bokar boende med oss. 

Skulle det vara så att ni har några frågor är det bara att kontakta oss via telefon eller mail. Vi finns här för er och för att hjälpa er få en riktigt bra semesterupplevelse.

Varmt välkommen till NOVASOL för att boka boende i Torre-Pacheco!