Semesterhus i Costa Calida

Ferie i Spanien

Semesterhus i Costa Calida

Drömmer du om att hyra hus i Costa Calida? Med en av Novasols semesterbostäder i Costa Calida kan du njuta av solsken, salta bad och upptäcka de historiska skatterna som finns längs kusten.

Den härliga kustremsan Costa Calida är belägen i sydvästra Spanien i regionen Murcia. Kusten är känd för sina härliga stränder, staden Cartagena, den smala landremsan La Manga del Mar Menor som skiljer Medelhavet från lagunen Mar Menor. Novasol har ett fint utbud semesterhus i Costa Calida i närheten av Cartagena, Mazarrón och Águilas.

Populära semesterhus i Costa Calida

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Costa Calida

Loading...

Semesterhus med pool i Costa Calida

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Costa Calida

Loading...

En semester med sol, bad och kultur

Att hyra hus i Costa Calida blir en bra bas till utflykter i trakten. Längs Costa Calida finns flera städer av historiskt värde. Cartagena var exempelvis en viktig hamnstad under romartiden och här finns lämningar efter romerska bad och palats, du kan även besöka det romerska teatermuseet. Passa även på att ta en tur till Cartagenas arkeologiska museum med fokus på sjöfart.

Tycker du om att koppla av på stranden får du många tillfällen till sol och bad under ledigheten. Genom att hyra hus i Costa Calida kan du besöka de härliga stränderna utanför Águilas, leka med barnen vid stranden Bolnuevo eller dyka vid Puerto de Mazarrón.

Ett klick från din drömsemester

Är du intresserad av att tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Costa Calida, kan du boka en av Novasols semesterbostäder på fastlandet i Spanien. Novasol har funnits sedan 1968 och i dag har vi ett brett urval av semesterhus i Murcia med omnejd och på många andra platser i Spanien. Alla våra semesterbostäder på fastlandet i Spanien är privatägda vilket gör att du får uppleva det genuina Spanien.

Novasol har semesterhus i Costa Calida i alla storlekar och prisklasser. Många av våra semesterbostäder i Costa Calida har pool, havsutsikt eller är husdjursvänliga. Vill du ha ett större urval kan du även söka på semesterhus i Valencia. Det enklaste sättet att hyra hus i Costa Calida är att boka online, men du kan även boka via vår kundtjänst. Vår kundtjänst kan även hjälpa dig med praktiska detaljer kring din vistelse i ett semesterhus i Costa Calida.