Semesterhus i Cartagena

Att hyra hus i Cartagena är ett mycket bra val för dig som önskar mer än bara sol och bad. Med ett semesterhus i Cartagena får du gott om tid att besöka spännande museer, vacker arkitektur och kan njuta av regionens kulinariska läckerheter.

Hamnstaden Cartagena är belägen några mil från Murcia vid Costa Calida. Staden har anor från romartiden och föll sedan under moriskt styre ända till den kristne kungen Ferdinand III erövrade staden under 1200-talet. Bor du i ett semesterhus i Cartagena med omnejd får du många tillfällen att känna historiens vingslag under vistelsen.

fried fish

Populära semesterhus i Cartagena

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Cartagena

Loading...

Semesterhus med pool i Cartagena

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Cartagena

Loading...

En spännande semester i Cartagena

Med ett semesterhus i Cartagena får du en händelserik vistelse i Spanien. Gillar du museer kan du besöka ARQUA som är ett museum med fokus på arkeologi och sjöfart, det fascinerande romerska teatermuseet eller Refuge- a civil war museum där du kan gå en tur i de skyddsrum som befolkningen byggde för att klara sig undan flygräder under inbördeskriget.

Under semestern i Cartagena måste du även passa på att se den gamla katedralen, de romerska baden och havsmuren från 1700-talet. Vill du se modernistisk arkitektur, kan du ta en promenad längs Calle Mayor och hänföras över de vackra byggnaderna. Provsmaka även Cartagenas specialitet asiático som passar väl ihop med kaffet.

Här kan du hitta ditt drömhus i Cartagena

Blev du sugen på att hyra hus i Cartagena, kan du boka en av Novasols semesterbostäder i Murcia. Novasol grundades i slutet av 60-talet och har ett härligt sortiment bostäder att erbjuda om du vill hyra hus i Costa Calida. Här på hemsidan kan du bläddra mellan våra semesterbostäder i Cartagena och hitta en bostad som passar dina önskemål.

Alla våra semesterbostäder i Murcia ägs av privatpersoner och det gör att vi kan erbjuda unika semesterhus i Cartagena. Många av våra semesterbostäder i Cartagena med omnejd har pool, havsutsikt eller har nära till stan. Det enklaste sättet att hyra hus i Cartagena är att boka online. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra hus i Costa Calida kan du kontakta vår svenska kundtjänst. Välkommen att hyra hus i Cartagena hos oss!