search
S
| Editor:
(Först publicerad )

Stugor i Södra Tröndelag

Norgesemester i stad och natur

Upptäck mellersta Norge genom att hyra stuga i Södra Tröndelag! Med en av NOVASOLs stugor i Tröndelag får du gott om tid att utforska kulturella Trondheim, fiska och vandra. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Södra Tröndelag.

Regionen Södra Tröndelag består i väster av ett typiskt kust- och fjordlandskap medan landskapet kring Trondheimsfjorden mest består av åkermark. Söderut är landskapet bergigt och består av den norra delen av Dovre, Rörosplatån och Tydalsbergen. Att hyra stuga i Norge är en perfekt utgångspunkt för att uppleva naturen i Södra Tröndelag.

 

Natur, kultur och världsarv

Liksom i grannprovinsen Norra Tröndelag finns några av Norges bästa laxälvar i Södra Tröndelag. Ska du hyra stuga i Norge kan du testa fiskelyckan i älvarna Orkla, Gaula och Stordalselva. Ska du bo i en av NOVASOLs stugor i Södra Tröndelag får du även många chanser till långa vandringsturer i Södra Trönelags berg.

Trondheim är Norges tredje största stad och även provinshuvudstad i Södra Tröndelag. I Trondheim finns många spännande attraktioner och museer, men även moderna butiker och kaféer. Läget vid Nidelven gör att staden absolut är värd ett besök. Tänker du hyra stuga i Södra Tröndelag under sommaren, får du heller inte missa de olika musik- och kulturfestivalerna som går av stapeln. Ett annat populärt turistmål är byn Röros som ligger cirka 155 kilometer söder om Trondheim. Röros är en gammal gruvby och finns med på UNESCOs världsarvslista.

 

Ett klick från stadsliv och naturupplevelser

Är du nyfiken på stuguthyrning i Södra Tröndelag? Då har du kommit rätt! NOVASOL har ett brett utbud stugor i Tröndelag. Här på hemsidan kan du lära dig mer om Norge samt se bilder och information kring våra stugor i Södra Tröndelag. På hemsidan kan du även hyra stuga i Södra Tröndelag.

Vi har stugor i Södra Tröndelag för alla önskemål – från enkla stugor till modernt inredda semesterhus. Tycker du om att fiska, kan du exempelvis hyra stuga i Södra Tröndelag anpassad för fiskare. Vi har även särskilda stugor i Södra Tröndelag för dig som vill ta med husdjuret på semestern. Har du frågor eller vill ha hjälp med bokningen, kan du kontakta vår kundtjänst!