search

Semesterhus i Den Haag

Genom att hyra ett semesterhus i Den Haag hos NOVASOL kan ni vara säkra på att turen till Haag i Nederländerna blir en härlig upplevelse. Vi har flera, välutrustade semesterhus i Haag med omnejd för uthyrning. Alla som är lediga finns tillgängliga här på vår hemsida.

Hyr hus i Den Haag och njut av Nederländernas vackra landskap

NOVASOL har ett urval av härliga semesterhus i Den Haag att erbjuda. Du kan välja mellan många olika typer av semesterbostäder till exempel ett hus med en fantastisk utsikt och pool inomhus eller en härlig semesterlägenheten mitt i centrum.  

Haag i södra Nederländerna betyder direkt översatt 'Grevens Hage'. Namnets ursprung är inte helt känt, men relateras vanligen till grundaren Vilhelm den II's passion för trädgårdskonst. Staden, vars skriftliga historia börjar 1248, rymmer en ofattbar rikedom av kulturella och arkitektoniska mästerverk.

NOVASOL kan erbjuda dig och din familj härliga, rymliga och välutrustade semesterhus till er semester i underbara Haag som, trots att den inte är huvudstad, är Hollands administrativa centrum.

Den tursamme turisten kan få en skymt av Hollands drottning Beatrix, som bor här i staden. Haag är som bekant även säte för den internationella domstolen, vilket har fört en lång rad av politiker och ämbetsmän till staden. Som en följd härav, kan staden erbjuda några av landets bästa caféer, restauranger och nattklubbar. Placeringen av domstolen har också gjort staden till en av landets säkraste.

NOVASOL har genom åren hjälpt tusentals semesterhungrande svenskar med att arrangera oförglömliga resor till denna härliga stad. Alla våra semesterhus är kontrollerade och godkända enligt våra höga kvalitetsnormer, allt för att vi ska kunna erbjuda er den bästa möjliga vistelsen här.

Varmt välkommen att hyra hus i Zuid-Holland