Hyra hus i Noord-Holland

Njut av de vackra blomsterfälten i Noord-Holland

Hyra hus i Noord-Holland

Noord-Holland har en enastående kombination av natur- och kulturlandskap. Ingen annanstans kan man hitta så stora vallar och fridfulla stränder som i Noord-Holland. De färgrika blomsterängarna längsmed sanddynerna präglar landskapet på ett underbart sätt. Hyr ett hus i Noord-Holland och utforska denna fantastiska region.

Populära semesterhus i Noord-Holland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Noord-Holland

Loading...

Semesterhus med pool i Noord-Holland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Noord-Holland

Loading...

Haarlem

Huvudstaden i Noord-Holland är Haarlem. I Haarlem kan man besöka marknader nästan varje dag. Kyrkan St. Bavo och museet i en väderkvarn är värda ett besök. Den mest kända staden i Noord-Holland är naturligtvis Amsterdam. Staden med mängder av monument och museum med konst från de allra största konstnärerna som Rembrandt och Van Gogh lockar många turister varje år.

Attraktioner och sevärdheter

I Noord-Holland hittar man Linnaeushof, den största lekplatsen i Europa, som ligger i Bennebroek och garanterar mycket skoj. I Sprookjeswonderland som ligger i Enkhuizen finns ett sagoland, med ett riktigt tomteland och en fantastisk blomsterträdgård. I St. Maartenszee kommer barnen garanterat att ha skoj. Här finns De Goudvis (guldfisk), en stor inomhus- och utomhus lekplats. Vid hamnen, i byn Den Helder finns många museum, som t.ex. det Nationella Lifeboat Museum och Marine Museet.

Regionen

Hyr ett hus med NOVASOL i norra delen av Noord-Holland. Området är även känt som Kop van Noord-Holland. Här hittar man lugna byar, stränder och sanddyner. Härifrån kan man ta båten till ön Wadden Islands. Njut av naturen i reservatet Zwanenwater, ett vackert område med sjöar, hedar och skogar. Kuststäderna Callantsoog och Julianadorp är båda värda ett besök.

Varmt välkommen att hyra semesterhus i Nederländerna hos NOVASOL!